Nova ponuda

Air France uvodi nove ljetne linije za Split i povećava broj letova za Dubrovnik

Prvi let na liniji Pariz-Dubrovnik Air France je odradio 19.srpnja prošle godine
Zračna luka Split
 Zvonimir Barišin / Hanza Media

Između 16. srpnja i 1. rujna ove godine Split i francuska prijestolnica Pariz bit će povezani novim zračnim linijama kompanije Air France, navodi Air Franceov newsroom na Twitteru. Letovi na relaciji Split-Pariz, prema istome izvoru, bit će u ponudi Air Francea četiri puta tjedno, a avioprijevoznik će liniju održavati Airbusovima A318 i A319.

Isti je avioprijevoznik prošlog ljeta uveo izravni let Pariz-Dubrovnik, povećavši u paketu s uvođenjem leta za Split, učestalost s dva leta na pet letova tjedno. Prvi let na liniji Pariz-Dubrovnik Air France je odradio 19. srpnja prošle godine, a polijetanje je bilo iz zračne luke Roissy-Charles de Gaulle.

Linija Pariz-Dubrovnik tijekom prošlog ljeta funkcionirala je četvrtkom i subotom, a sada će biti u ponudi Air Francea i ponedjeljkom, utorkom i nedjeljom. Uz to, francuski će avioprijevoznik letove za Dubrovnik nuditi već od travnja ove godine, sve do početka rujna.

Za Split bi, prema portalu Avioradar.hr, ovog ljeta Air France trebao u prvoj fazi letjeti utorkom, četvrtkom i nedjeljom.

- Na ovaj način francuski avioprijevoznik izravno će se natjecati s Croatijom Airlinesom i malim prijevoznicima na novouspostavljenim rutama – zaključuje povodom spomenutih najava portal Exuviation.com.

Prema navodima portala Inside travel.news, osim za Split, Air France ovog ljeta uvodi nove linije i za grčki Heraklion te talijanske Palermo i Olbiju na Sardiniji. Uz letove za Dubrovnik, dodaje isti izvor, francuski avioprijevoznik povećava svoju ponudu putovanja ovog ljeta za i za Bari, Cagliari i Ibizu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:04