SAMO JEDNO JE VAŽNO

ZABORAVITE SVE SAVJETE KOJE STE DOSAD ČULI Ovo pitanje je najvažnije kada je u pitanju razgovor za posao

Cijenjeni i poznati američki general Stanley McChrystal ostvario je zavidnu karijeru kao menažder svoje konzultantske tvrtke McChrystal Group te stekao niz vještine koje su primjenjive u ljudskim resursima.
 Goran Mehkek / CROPIX

Prilikom formiranja tima, umirovljenom generalu važan je odgovor na samo jedno pitanje, čiji odgovor nije niti malo lak.

Zaboravite na ovih 10 pogrešaka koje nikako ne smijete napraviti tijekom intervjua s poslodavcem i razmislite o pitanju koje američki stručnjaci za ljudske resurse sve češće vole postaviti kandidatima za posao.

Strogi general i uspješni poduzetnik smatra kako je pitanje: Što bi osoba koja vas ne simpatizira rekla o vama? jedno od ključnih pitanja koje može otkriti mnogo toga o kandidatu za posao.

Foto: CC

--> ŽIVOTOPIS KOJI SE MUNJEVITO ŠIRI FACEBOOKOM Svi žele pomoći Marku koji s rukom pisanim CV-om obilazi dućane i traži posao

Osoba treba razmisliti o svojim najmanje privlačnim osobinama i načinu na koji ih drugi ljudi percipiraju. Govori i o tome koliko je samosvjesna te zna li listu svojih pozitivnih i negativnih karakteristika.

Znate li što biste vi odgovorili na to pitanje?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:52