BUDUĆNOST I KARIJERA

U ZNAKU GENERACIJE Y Pripremite životopise, jer uskoro počinje najveći Virtualni sajam karijera i znanja na kojemu morate sudjelovati

Najveći portal za zapošljavanje MojPosao, zajedno s partnerima iz regije, portalima Infostud i Posao.ba, tradicionalno 6. godinu zaredom organizira Virtualne dane karijera i znanja
 PR

Ovogodišnji virtualni sajam u znaku je Generacije Y koja postaje sve dominantnija na tržištu rada. Poslodavcima je veliki izazov privući zaposlenike te generacije, motivirati ih i na kraju zadržati u kompaniji.

Tijekom 8 dana sajma, od 21. do 28. listopada na adresi www.dankarijera.com predstavit će se istaknute tvrtke koje su u potrazi za novim zaposlenicima te edukativne ustanove koje promiču važnost obrazovanja za razvoj karijere. Neke od njih su: Lidl, Nestle, Hrvatski telekom, Kaufland, Institut za menadžment i mnogi druge velike tvrtke.

Iako se sajam najvećim dijelom održava online, 22.10. na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu svi zainteresirani imat će priliku direktno popričati s poslodavcima i predstavnicima tvrtki Lidl, Nestle, Kaufland, Hrvatski telekom, Pliva, Henkel, Zagrebačka banka i Prostoria.

U sklopu fizičkog sajma poslodavci će održati i predavanja u dvoranama stoga zauzmite svoje mjesto prijavom putem linka.

Pripremite pitanja, ažurirajte životopise i iskoristite priliku za razgovor s predstavnicima tvrtki.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:35