MOJ POSAO.NET

TRAŽITE POSAO U HRVATSKOJ, NJEMAČKOJ ILI NA RIJEČNOM BRODU? Prijavite se! Ovo je tjedna lista najaktualnijih poslova s tržišta rada

©Frédéric Cirou/AltoPress/Maxppp ; Two professional women working on laptops, boss looking over one woman's shoulder
 Frédéric Cirou/Colourbox

U suradnji s Moj posao vam donosimo tjedni pregled liste najaktualnijih natječaja.

Omega software tvrtka je za razvoj, implementaciju i održavanje poslovniih informacijskih sustava za srednje i velike tvrtke. Na hrvatskom tržištu i u regiji ima više od 50 zaposlenih te uspješno posluje već više od 15 godina. Iz godine u godinu tvrtka povećava obujam poslovanja, a taj rast prati i povećanje broja kvalitetnih zaposlenika. Omega software trenutno je u potrazi za Razvojnim inženjerom (m/ž). Ako ste skloni timskom radu, analitični, inovativni i odgovorni, prijavite se na oglas do 27. listopada.

Primat - RD vodeća je hrvatska tvrtka na području sigurnosne opreme te opremanju objekata-interijera. Traži Servisera sigurnosne opreme (m/ž) za servisiranje sigurnosne opreme, kontrolu pristupa, montažu i ugradnju protuprovalne opreme. Imate li licencu zaštitara tehničara za obavljanje poslova tehničke zaštite, dvije godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima i spremni ste na fleksibilno radno vrijeme, prijavite se na oglas do 20. listopada.

Boekestijn transport service je uspješna i profesionalna prijevozna kompanija koja traži Međunarodnog vozača teretnog motornog vozila (T.I.R.) (m/ž). Osim stalnog radnog odnosa, poslodavac nudi prosječnu mjesečnu neto plaću od 2000 eura, atraktivne beneficije te Ugovor o radu s Boekestijnovom podružnicom u Poljskoj (preseljenje nije potrebno). Idealan kandidat ima šest godina radnog iskustva, iskustvo u međunarodnoj vožnji na dugim relacijama te dobro poznaje engleski i/ili njemački jezik. Ostatak uvjeta pročitajte u oglasu na koji se možete prijaviti do 27. listopada.

Poliklinika za oftalmologiju i otorinolaringologiju Ghetaldus s ciljem održavanja visoke razine kvalitete rada i usluga traži motiviranog i stručnog Pomoćnika ravnatelja poliklinike (m/ž). Ukoliko ste VSS liječnik dr. med. te posjedujete vještine uspostavljanja kontakata sa internim i vanjskim suradnicima, osnovnu informatičku pismenost te poznavanje engleskog jezika, razvijene pregovaračke vještine te pozitivan pristup poslu i rješavanju problema prijavite se na natječaj do 20. listopada.

Volvo Truck Corporation za svoju kćerku kompaniju Volvo Grupa Croatia i servis u Đakovu traži Mehaničara (m/ž) koji će obavljati održavanje, popravke i servise na komercijalnim vozilima po izdanom radnom nalogu u skladu sa Volvo standardima te sudjelovati na obaveznim školovanjima. Idealan kandidat ima završeno obrazovanje za automehaničare te radno iskustvo u servisnoj djelatnosti, a prednost će imati kandidati sa iskustvom u servisu komercijalnih vozila. Više informacija saznajte u oglasu, a prijaviti se možete do 19. listopada.

Lokor društvo s ograničenom odgovornošću za gradnju, trgovinu i turizam traži Vodećeg monter centralnog grijanja i vode (m/ž) za rad u Njemačkoj. Poslodavac nudi stalni radni odnos i osigurava smještaj, a idealan kandidat ima KV, do tri godine radnog isksutva, vozačku dozvolu B kategorije te poznavanje rada u Wordu, Excelu, Outlooku, Internetu i AutoCAD. Prijavite se na oglas do 27. listopada.

IKEA je poznati švedski brend s 315 robnih kuća u 27 zemalja. Kultura tvrtke temelji se na osjećaju zajedništva, entuzijazmu i pozitivnom stavu, što pokazuju i rezultati istraživanja Najbolji poslodavac 2014. gdje je IKEA osvojila 1. mjesto u kategoriji velikih tvrtki. Iste ove vrijednosti tvrtka traži i od svojih budućih zaposlenika pa tako za svoju trgovinu u Zagrebu traži entuzijastičnu i strastvenu osobu za poziciju Store Interior Design Manager (m/f). Zanima li vas dizajn, a uz to imate i iskustvo rada u maloprodaji, prijavite se na oglas do 23. listopada.

Weber Escal dio je grupacije Austrijske pošte a bavi se distribucijom poštanskih pošiljka i promotivnih materijala te je tržišni lider u distribuciji neadresiranih promotivnih materijala - letaka. Zadovoljstvo svojih klijenata postiže visokom kvalitetom svojih usluga te kontinuiranim razvojem inovativnih tehnoloških rješenja. Tvrtka kontinuirano ulaže u zapošljavanje, edukaciju i inovativne usluge, a trenutno ima natječaj za poziciju Voditelj distribucije adresiranih / neadresiranih pošiljaka (m/ž). Osim životopisa, uz prijavu je potrebno priložiti motivacijsko pismo, a prijaviti se možete do 28. listopada.

MAG-COMMERCE tražimo komunikativnog, odgovornog te snalažljivog suradnika za radno mjesto Elektromehaničar (m/ž). Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada na viličarima, kompresorima te kandidati koji su radili u segmentu elektrike / elektronike / automatike. Poslodavac nudi stalni radni odnos, a natječaj je aktivan do 19. listopada.

GCCL je najveća američka putnička agencija koja nudi putovanja riječnim brodovima, s više od milijun putnika od 1958. Trenutno traže Kuhara (m/ž), pozitivnu osobu sklonu timskom i radu prema standardima tvrtke. Na oglas se možete prijaviti do 23. listopada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 01:12