CROATIA Poliklinika

Vodeća osiguravateljska tvrtka u Hrvatskoj otvorila novouređenu zdravstvenu polikliniku

U novoj zagrebačkoj poliklinici pacijentima su na raspolaganju personalizirani individualni i grupni sistematski pregledi kao i cijeli spektar medicinskih usluga
Novouređena CROATIA Poliklinika u Zagrebu
 Croatia osiguranje

Croatia osiguranje, vodeća osigurateljska tvrtka u Hrvatskoj, u Zagrebu je otvorilo vrata svoje novouređene Croatia Poliklinike.
Novi, osuvremenjeni prostori u širem centru grada, u Vukovarskoj 62, opremljeni su vrhunskom opremom, dio koje su i suvremeni MR uređaj trenutno najveće snage magnetskog polja, 3 tesle, zatim digitalni mamograf, oprema za endoskopiju, denzitometar te uređaji za ultrazvuk.

- U protekle dvije godine u poliklinike smo uložili više od 60 milijuna kuna. Želimo još više unaprijediti svoje usluge kako bismo pokrili potrebe naših pacijenata i omogućili im usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu - istaknuo je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja. Kompanija nastavlja s investicijama u ovom segmentu poslovanja, naglasio je Tomašković, kako bi učvrstila svoju lidersku poziciju na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga.

U novoj zagrebačkoj poliklinici pacijentima su na raspolaganju personalizirani individualni i grupni sistematski pregledi, kao i cijeli spektar medicinskih usluga iz područja interne medicine, ginekologije, radiologije, mamografije, denzitometrije, oftalmologije, neurologije i psihijatrije. Uz to, pacijentima su na raspolaganju i pregledi iz područja fizikalne medicine, rehabilitacija i terapija, usluge medicinsko-biokemijskog laboratorija, pedijatrije, anesteziologije, otorinolaringologije, kirurgije, ortopedije, dermatologije i venerologije te urologije.

Croatia Poliklinika u Hrvatskoj djeluje već 14 godina, a svoje poslovne jedinice, osim u Zagrebu, ima i u Splitu, Koprivnici i Puli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 20:52