Izgradnja u tijeku

VIDEO: Luksuzni polarni kruzer Brodosplita dobiva svoje konture, zaplovit će dogodine

AUTOR:

OBJAVLJENO:

23.11.2019. u 14:07

AUTOR:

OBJAVLJENO:

23.11.2019. u 14:07

Brodosplit

Luksuzni polarni kruzer 487 Brodosplita

Brodosplit gradi tehnološki napredan brod za polarne ekspedicije, ugovoren s američkom tvrtkom Quark Expeditions, koji će se zvati Ultramarine i moći će primiti 200 putnika, izvijestili su u subotu iz splitskog brodogradilišta.

Brod duljine 128 metara, širine 21,5 metara i težine 13.500 bruto tona zaplovit će 2020. godine, a moći će primiti do 200 putnika u prostranim kabinama i javnim prostorima. Nevjerojatna paleta avanturističkih opcija omogućuje gostima da maksimalno iskoristite mogućnosti za spontanu avanturu s broda dok uživaju u njegovoj vrhunskoj udobnosti.

"Ultramarine će biti operativna baza za polarne avanture bez premca. Omogućit će gostima da odu dublje u polarna područja nego ikada prije, zadržavajući uvijek isto poštovanje prema prirodi, što je uvijek bila glavna smjernica tvrtke Quark Expeditions. Uz to će gostima omogućiti da provedu svoje dane doživljavajući avanture izvan broda koje su i učinile Quark Expeditions tako popularnim. A kada se jednom vrate na brod nakon dana provedenog na polarna istraživanja, moći će se odmoriti i opustiti u modernom, suvremenom prostoru vrhunske kvalitete", dodaju se u priopćenju.

Kako izgleda podizanje novog bloka-sekcije kabinskog prostora na polarnom kruzeru možete pogledati u videu ispod: