Tržište podatkovnih centara

Veleposlanik SAD-a posjetio novootvorene zagrebačke urede američke tvrtke Vertiv

Kako bi dobio bolji uvid u poslovanje američkih kompanija u Hrvatskoj, američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je tvrtku Vertiv Croatia
Vertiv Croatia ugostio je američkog veleposlanika W. Roberta Kohorsta
 Vertiv Croatia // Press

Kako bi dobio bolji uvid u poslovanje američkih kompanija u Hrvatskoj, američki veleposlanik W. Robert Kohorst posjetio je tvrtku Vertiv Croatia, vodećeg svjetskog dobavljača na području telekom i IT infrastrukture.

- Velika nam je čast ugostiti veleposlanika Roberta Kohorsta i prezentirati mu naše poslovanje. Ovaj posjet također je potvrda svega što radimo i smjera u kojem idemo. Tržište podatkovnih centara razvija se velikom brzinom i sve veći broj kompanija traži inovativna i kvalitetna rješenja. Naša posvećenost kvaliteti i razvoju novih infrastrukturnih rješenja omogućuje našim klijentima uspješno poslovanje, odnosno bržu i uspješniju digitalizaciju poslovanja - izjavio je Igor Grdić, član Uprave Vertiv Croatia, pri posjeti veleposlanika nedavno otvorenim Vertivovim uredima u Zagrebu.

Vertiv u Hrvatskoj zapošljava preko 200 stručnjaka, a kako su priopćili iz kompanije, imaju ulogu prodajno servisnog centra za središnju Europu, odnosno za 20 zemalja te je proizvodni centar za EMEA regiju na području modularnih podatkovnih centara.

Tvrtka posluje kao podružnica Vertiva koji svojim korisnicima isporučuje hardver, softver, analitiku i ostale usluge potrebne za njihovo poslovanje. Usto, ta američka kompanija, kako tvrde, rješava najvažnije izazove s kojima se suočavaju današnji podatkovni centri, komunikacijske mreže i komercijalni i industrijski objekti. Vertiv posluje u više od 130 zemalja diljem svijeta i ukupno zapošljava 20.000 ljudi.

Vertiv Croatia // Press
Američki veleposlanik Robert Kohorst i članovi Uprave Vertiv Croatia, Igor Grdić, Vlasta Brozović i Viktor Petik

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 16:53