Glazbena streaming usluga

Uz Deezer korisnici u Hrvatskoj mogu nikad povoljnije uživati u 56 milijuna pjesama

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

14.9.2020. u 15:46

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

14.9.2020. u 15:46

Odnedavno svi zainteresirani u Hrvatskoj mogu neometano uživati u preko 56 milijuna pjesama koje nudi Deezer glazbena streaming usluga, po najnižoj cijeni do sada. Glazbeni fanovi sada se mogu pretplatiti na Deezer Premium za samo 5,99 € te na Deezer Family i HiFi opcije po cijeni od svega 8,99 € mjesečno.

Time je svim ljubiteljima glazbe na raspolaganju gotovo neograničena baza stranih hitova i domaćih uspješnica, koja se uz brojne druge pogodnosti nudi u okviru pretplata Deezer Premium, Deezer Family i Deezer HiFi.

Od ovog mjeseca korisnici imaju mogućnost besplatno isprobati Deezer Premium na 30 dana te se na ovu opciju  mogu jednostavno pretplatiti. Deezer Family opcija, osim svih prednosti Premium računa, omogućuje slušanje glazbe na 6 zasebnih korisničkih računa. Svi članovi obitelji tako mogu uživati u glazbi koju požele, a u slučaju obiteljskih druženja tu je Obiteljski mix koji će savršeno iskombinirati glazbu sa svih korisničkih računa. Pritom dobivate i pristup roditeljskom nadzoru za profile svoje djece kako biste bili sigurni da ne mogu pristupiti neprikladnom sadržaju. I Deezer Family opcija može se aktivirati te, također, besplatno isprobati tijekom 30 dana.

 

Svim istinskim zaljubljenicima u glazbu, koji zahtijevaju isključivo najbolju kvalitetu zvuka, nudi se mogućnost uživanja u više od 50 milijuna pjesama u FLAC lossless kvaliteti, zahvaljujući Deezer HiFi opciji. Korisnici Deezer HiFi-a imaju i ekskluzivan pristup 360 by Deezer aplikaciji koja omogućuje uživanje u stalno rastućem katalogu 360 Reality Audio pjesama, bez potrebe za nabavkom posebne opreme. Deezer HiFi opcija je dostupna putem desktop aplikacije, web playera, iOS i Android sustava te Xbox konzole.

Tagovi