Na riječkom korzu

U Rijeci otvoren Tisak plus, trgovina u kojoj se ljudi mogu opustiti uz novine i slatkiše

Tisak je najavio da do kraja godine planira otvaranje još dvije takve prodavaonice u Hrvatskoj
 Matija Djanjesic / CROPIX

Na riječkom Korzu otvoren je Tisak plus, prva prodavaonica u Hrvatskoj koja objedinjuje ponudu iz asortimana Tiskovih kioska i Tisak medije, pa se ovdje, među ostalim, može pronaći bogat izbor domaćih i stranih magazina te razne knjige, igračke, poklone i najbolje iz kategorije gaminga.

Prodavaonica je, kako navode u Tisku, zamišljena kao mjesto druženja i susreta, a posebna se pozornost posvetila dizajnu gdje se, ističu, pratilo svjetske trendove. Unutar Tiska plus dvije su zone u kojima se kupci mogu opustiti, prelistati časopis, uživati u grickalicama i slatkišima ili se zabaviti u gaming dijelu prodavaonice.

Rijeka, 291119.
Jelacicev trg.
Otvaranje nove poslovnice kioska Tiska.
Na fotografiji: Nova poslovnica kioska tiska na Jelacicevom trgu.
Foto: Matija Djanjesic / CROPIX
Matija Djanjesic / CROPIX

Na samom otvorenju istaknuta je važnost čitanja i poticanja djece na čitanje kao redovite aktivnosti, a event je iskorišten i za doniranje knjiga Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka, s ciljem opremanja njihove knjižnice.

- Hospitalizacija je stresan događaj za svako dijete. Donirane knjige i slikovnice učinit će djeci boravak u bolnici ugodnijim - rekla je prof. dr. sc. Jelena Roganović dr. med., v.d. predstojnice klinike za pedijatriju KBC-a Rijeka.

Tisak je najavio da do kraja godine planira otvaranje još dvije takve prodavaonice u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:43