Popust za put vlakom

U prodaji je ostalo još samo 900 ulaznica za INmusic, posjetitelje čeka nikad jači lineup

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

13.6.2018. u 16:05

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

13.6.2018. u 16:05

Zagreb, 210617.
Otok Hrvatske mladezi, Jarun.
Zadnji dan 12. INmusic festivala koji se odrzava od 19. lipnja 2017. Na fotografiji: Koncert Flagging Molly.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / HANZA MEDIA

INmusic 2017.

Posjetitelji INmusic festivala mogu i ove godine jeftinije putovati vlakom zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu.

Tako za posjetitelje INmusic festivala s boravištem izvan Zagreba HŽ putnički prijevoz odobrava 40 % popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust će se moći koristiti od 22. do 29. lipnja 2018. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag.

Dovoljno je da posjetitelji pri kupnji karte naglase da odlaze na INmusic festival ili predoče festivalsku ulaznicu, a pri povratku bitno je imati ovjerenu kartu koja se ovjerava na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu i predočiti ju na povratku. Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala. Popust se neće moći koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Ulaznica za INmusic festival #13 u prodaji je ostalo još svega 900, te ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za sva tri dana festivala. Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od velikih glazbenih imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama našeg najvećeg open-air festivala. INmusic se inače održava od 25. do 27. lipnja na Jarunu.

Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 499 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 499 kuna (+troškovi transakcije), kao i dnevne ulaznice za INmusic festival #13 te sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Tagovi