Širenje ponude

Pulskom shopping centru 16 novih trgovina i drive-in restoran popularnog fast food lanca

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

15.7.2019. u 8:19

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

15.7.2019. u 8:19

Pula, 310816. Pred uzvanicima i gostima danas je svecano otvoren Pula City Mall, prvi takav centar u Istri. Centar se prostire na 13 tisuca cetvornih metara, a u njega je ulozeno 20 milijuna eura.
Na fotografiji: Novootvoreni Interspar.
Foto: Danijel Bartolic / CROPIX
Danijel Bartolic / CROPIX

City Mall se proširuje na dodatnih 9.400 četvornih metara, a u novi prostor smjestit će se dodatnih 16 zakupaca, potvrdila je za Glas Istre Tea Gršić, voditeljica projekta i marketinga zagrebačkog investitora Mid Bau nekretnine koji u ovaj projekt ulaže 18 milijuna eura. Napominje da su iznimna posjećenost i dosadašnji uspješni poslovni rezultati ukazali na potrebu širenja postojećih kapaciteta.

Nakon što je investitor od privatnih vlasnika i Grada otkupio 22.500 kvadrata zemljišta na području šljunčanog parkirališta preko puta centra, ishodovana je građevinska dozvola. Radovi su počeli 12. lipnja, a novi dio trebao bi biti podignut do kraja ove godine. Uredit će se 306 parkirališnih mjesta za kupce, od čega će 131 biti u garaži proširenog dijela Malla.

Investitor zasad ne izlazi s imenima brendova, no potvrđuje da će se u novouređenom dijelu smjestiti McDonald's koji će biti kombinacija drivea in i klasičnog tipskog Mc restorana.

- Pula City Mall će nastaviti održavati status diktatora trendova u modi i drugih branši u gradu i zasigurno ćemo građanima Pule i Istre predstaviti nove, vrhunske, svjetske poznate brendove i atraktivne partnere, kaže Gršić.

Na pitanje smatraju li da i pored konkurencije (centar Max City) ima mjesta za još brendova u Puli, odgovara da je proširenje Malla strateška odluka koju investitor prije svega donosi u partnerstvu sa zakupnicima koji žele ući na tržište Pule. U zajedničkoj sinergiji došli su do zaključka da u Puli ima prostora za nove trgovine i brendove. Napominje da je još rano govoriti o tome koliko će se radnika zaposliti u novom dijelu centra jer zapošljavanje nije u ingerenciji investitora.