Mjere opreza

Poslovnice Zagrebačke banke rade skraćeno, a neke su privremeno zatvorene

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

20.3.2020. u 13:50

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

20.3.2020. u 13:50

zagreb 180207
Zgrada Zagrebacka banka na Trgu bana Josipa Jelacica
foto Boris Kovacev
-novac-
Boris Kovačev / Hanza Media

Zagrebačka banka

Kako bi se spriječilo širenje koronavirusa, poslovnice Zagrebačke banke od danas, 20. ožujka, rade skraćeno, dok su neke privremenom zatvorene, priopćili su iz najveće banke u Hrvatskoj.

- Zdravlje i sigurnost naših klijenata i zaposlenika glavni su prioriteti Zagrebačke banke i Grupe UniCredit. U skladu s mjerama opreza koje poduzimamo, klijente molimo da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno - poručili su iz Zabe.

Usto, aktivno rade na osiguranju funkcioniranja svih bankarskih usluga putem digitalnih kanala. Klijenti te banke, tvrde, mogu dobiti sve relevantne podatke o proizvodima i uslugama te obaviti sve glavne bankarske usluge na jednostavan, brz i siguran način putem m-zabe, e-zabe, e-poslovnice te 24 satne zone (uplatno-isplatni bankomati, dnevno-noćni trezori i uređaji za zaprimanje naloga).

- Klijentima savjetujemo da poslovnice posjećuju samo u slučaju nužde. Kao preventivnu mjeru, Zagrebačka banka također je sve poslovnice, centre te ostala radna mjesta opskrbila setovima za zaštitu koji sadrže maske, rukavice i dezinfekcijska sredstva - kažu u Zagrebačkoj banci i dodaju kako će "nastaviti aktivno pratiti situaciju, uvijek djelovati u najboljem interesu cijele zajednice i uvijek činiti pravu stvar".

Listu poslovnica s njihovim radnim vremenima možete pronaći na stranicama banke, dok je za savjetodavne usluge i informacije o poslovanju banke povezanom s koronavirusom Zaba klijentima dostupna na broj telefona 0800 0024.