Nova lica

Pokreće se izbor za novog predsjednika/cu Hrvatske udruge poslodavaca

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.5.2020. u 15:11

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

27.5.2020. u 15:11

Zagreb, 101219..
Hotel Hilton Garden Inn.
Na tradicionalnom prednovogodisnjem susretu celni ljudi Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) predstavile su se ocjene mjera hrvatske Vlade za rasterecenje gospodarstva, analizu ucinaka porezne reforme te rezultate istrazivanja o poslovnim ocekivanjima clanova i procjenama HUP-a za 2020.
Na fotografiji: Gordana Deranja.
Foto: Davor Pongracic / CROPIX
Davor Pongracic / Hanza Media

Gordana Deranja, predsjednica HUP-a

Na zajedničkoj sjednici Izvršnog odbora, Nadzornog odbora i Savjeta Hrvatske udruge poslodavaca koja je održana uoči najavljene izvanredne sjednice Skupštine HUP-a, Gordana Deranja predložila je Izvršnom odboru HUP-a da se otvori nominacijski postupak izbora novog predsjednika/ce HUP-a.

- Zahvaljujem se svima s kojima sam prethodnih 6 godina predano radila na inicijativama za reforme, za poboljšanje poslovnog okruženja i poboljšanje investicijske klime. Iako je to volonterska funkcija, odgovornost predsjednice HUP-a shvaćala sam vrlo ozbiljno i tako sam se odnosila prema svim temama i pitanjima koji su se nametali tijekom moja dva mandata. HUP treba u najkraćem roku odabrati novog predsjednika koji će nastaviti predvoditi članove i Udrugu u novim izazovima. Uloga HUP-a koji je socijalni partner i još uvijek najveća dobrovoljna udruga koja okuplja sve, od najmanjih do najvećih poslodavaca, iznimno je važna i HUP treba ostati jak i snažan - poručila je Deranja.

Izvršni odbor, Nadzorni odbor i Savjet HUP-a zahvalili su se Gordani Deranji za cjelokupni njezin rad u svoja dva mandata.

- Gordana Deranja dala je izuzetan doprinos radu HUP-a i iznimno smo joj zahvalni na svemu što je učinila. Sada pokrećemo izbor novog predsjednika ili predsjednice i nastavljamo  u ovim vremenima najave nove krize, intenzivno raditi na zaštiti interesa poslodavaca i poduzetnika – zajednička je izjava članova Savjeta, Nadzornog odbora i Izvršnog odbora HUP-a.