Motivacija za daljnji rad

Pevec zaposlenicima najuspješnijih centara isplaćuje stimulacije u visini cijele plaće

Osim gore spomenute božićnice i stimulacija, tvrtka Pevec je ove godine svim svojim zaposlenicima isplatila i regres u iznosu od 1.000 kuna
Radnica u Pevecu
 Pevec

Nakon prošlotjedne isplate božićnica u vrijednosti od 1.000 kuna, tvrtka Pevec će odlukom Uprave sljedeći tjedan isplatiti i dodatnu stimulaciju u visini jedne cijele plaće svim zaposlenicima u svojih pet najuspješnijih prodajnih centara; Sisku, Varaždinu, Kutini, Osijeku i Karlovcu. Tvrtka Pevec će također nagraditi i sljedećih pet prodajnih centara; Slavonski Brod, Koprivnicu, Viroviticu, Bjelovar i Sesvete, sa isplatom stimulacija u visini pola plaće kao dodatnu motivaciju za konstantno unapređenje poslovanja i prodajnih rezultata.

- Svi naši kolege iz pet najuspješnijih prodajnih centara predanim su trudom i radom uistinu zaslužili dodatni stimulans u vidu jedne cijele plaće. Obzirom da je Pevec ove godine ostvario zavidne poslovne rezultate, ovom gestom želimo pokazati našim djelatnicima koliko cijenimo njihov doprinos te sve što čine za tvrtku - izjavio je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević.

Osim gore spomenute božićnice i stimulacija, tvrtka Pevec je ove godine svim svojim zaposlenicima isplatila i regres u iznosu od 1.000kn, uskrsnicu u visini od 500 kuna, naknadu za rođenje djeteta u visini od 4.000 kuna, prigodne dječje božićne poklone u vrijednosti od 600 kuna po djetetu te također i besplatne jednogodišnje sistematske preglede za sve svoje zaposlenike. Ovim sveobuhvatnim programom nagrađivanja , tvrtka Pevec nastavlja sa strategijom podizanja standarda svojim zaposlenika, vjerujući kako su upravo oni njihov najveći kapital.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:09