Reakcija

PBZ: 'Još nisu gotovi pregovori s tvrtkom koja će zamijeniti American Express'

Nakon teksta “U bitku za pola milijuna vlasnika Amexa ulazi i kineski UnionPay” reagirala je PBZ Grupa
Ilustracija, plaćanje karticom
 Tim Wimborne / REUTERS

Nakon teksta u Jutarnjem listu “U bitku za pola milijuna vlasnika Amexa ulazi i kineski UnionPay reagirala je PBZ Grupa.

U svojem pojašnjenju navodi se kako PBZ Grupa “kao lider na hrvatskom kartičnom tržištu vodi pregovore s najvećim svjetskim kartičnim brendovima, kako bi korisnicima American Express kartica ponudila zamjenski kartični produkt te im i ubuduće, i nakon 31. 12. 2019., osigurala ne samo vrhunsku kartičnu uslugu i najbolje kartične pogodnosti i funkcionalnosti, u kojima već danas uživaju kao naši korisnici, nego i dodatne, nove pogodnosti”.

Vjernost

“U ovom trenutku nismo u mogućnosti objaviti o kojem brendu je riječ, budući da još nisu finalizirani pregovori vezano uz brend koji će zamijeniti American Express. Naglašavamo da će PBZ Grupa obavijestiti svoje korisnike, poslovne partnere i javnost bez odgađanja, kada se za to steknu uvjeti, odnosno kada će imati potpunu i cjelovitu informaciju glede zamjenskog kartičnog produkta.

Ističemo da naši korisnici i poslovni partneri imaju visok stupanj vjernosti i pouzdanje u PBZ Grupu, a što potvrđuju i naša istraživanja prema kojima oni u potpunosti vjeruju da će im PBZ Card ponuditi visokokvalitetne zamjenske kartice kada za to dođe vrijeme. American Express korisnici već danas uživaju u brojnim jedinstvenim kartičnim pogodnostima na našem tržištu, a sa zamjenskom karticom osigurat ćemo im i dodatne pogodnosti, uključujući brojna inovativna rješenja.

Članarine

Nove pogodnosti koje pripremamo za naše korisnike kao i iskustvo korištenja American Express kartica želimo omogućiti i novim korisnicima. Stoga, ovim putem pozivamo korisnike kartica svih ostalih brendova, bez obzira na njihovog izdavatelja, da osjete jedinstvene pogodnosti i prednosti American Express kartica kao i nove, dodatne pogodnosti koje će dobiti sa zamjenskom karticom. Za sve njih pripremili smo i posebnu pogodnost - bez plaćanja članarine za prvu godinu korištenja, koju mogu iskoristiti tijekom cijele 2019. godine”, navodi se u priopćenju PBZ-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 16:51