Širenje ponude

Otvara se najveća poslovnica drogerijskog lanca u Dalmaciji. Evo što sve čeka kupce

Ovo je samo dio novosti jer City Center one Split je pripremio i druga iznenađenja
 Fabula

U prizemlju City Centera one Split, početkom travnja, svoja će vrata otvoriti najveća dm poslovnica u Dalmaciji.

Ovaj drogerijski div koji u Hrvatskoj ima preko 160 poslovnica, u Centru će imati prostor na čak 800 kvadrata. U novom, prostranom i moderno uređenom dm-u kupci će moći pronaći omiljene proizvode iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva i dodatnog raznovrsnog asortimana. Kupce očekuje i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova te dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda kao i dm Savjetnica koja će biti na raspolaganju pri odabiru dekorativne kozmetike.

Dodatno, parfumerija Douglas širi svoju poslovnicu i uvodi nove i ekskluzivne brandove. Tako će posjetitelji, od kraja ožujka, na više od 300 kvadrata, uz svoje uobičajene beauty favorite moći pronaći i nove make-up brandove kao što su Jeffree Star, Benefit i Urban Decay, nove brandove za njegu kože poput Neal's Yard Remedies, The Ordinary, Dermacosmetics, E-cooking, SYS te One, two, free kao i mnogo nišne parfeme.

Fabula
City Center one Split

Za sve koji vole outdoor aktivnosti u trgovini Alpina, koja je svoja vrata otvorila krajem veljače, kupci mogu naći obuću za alpiniste od prirodnih materijala, za planinare, skijaše te zaljubljenike u hodanje i pješačenje, a najbolji izbor za cijelu obitelj nalazi se u prizemlju splitskog City Centera one.

Fabula
City Center one Split

Ovo je samo dio novosti jer City Center one Split je pripremio i druga iznenađenja, poput novih brandova u ponudi, posebnih lokalnih zelenih priča i projekata te brojna događanja za sve uzraste i ukuse.

Fabula
City Center one Split

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 14:01