I dalje pomažu

OTP banka donirala dodatnih 1,4 milijuna kuna bolnicama diljem zemlje

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.4.2020. u 12:11

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.4.2020. u 12:11

OTP banka

OTP banka d.d. donirala je dodatnih 1,4 milijuna kuna bolnicama diljem Hrvatske, za pomoć u suočavanju s izvanrednim mjerama u borbi protiv Covid-19 virusa.

Donacijom od po 200 tisuća kuna općim bolnicama u Zadru, Šibeniku, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Sisku i Puli nastoje pružiti pomoć svim zdravstvenim djelatnicima i bolnicama u nabavi respiratora, zaštitne opreme, kreveta i svega ostalog što im je trenutno potrebno za nastavavak rada.

- Sa željom da olakšamo iznimne napore koje u ovom vremenu ulažu zdravstveni djelatnici odlučili smo nastaviti s donacijama bolnicama diljem Hrvatske. Imamo potrebu pomoći našim sugrađanima u zajednicama u kojima radimo i živimo. Stoga je ovo najmanje što možemo učiniti kako bismo im zahvalili i još jednom pokazali jedinstvo u teškim trenucima - izjavio je Balázs Békeffy, predsjednik Uprave OTP banke d.d.

Ravnatelji općih bolnica zahvalili su OTP banci na donacijama istaknuvši kako cijene pružanje pomoći kojom OTP banka pokazuje humanost i partnerstvo u ostvarenju zajedničke misije očuvanja zdravlja svih ljudi.

OTP banka neposredno nakon potresa koji je zadesio Zagreb donirala je KBC Zagreb te KBC Sestre Milosrdnice s 1,5 milijuna kuna za pomoć u sanaciji nastale štete i što bržem osposobljavanju prostora navedenih centara za nastavak neometanog rada