Dobit će i kapice

Krenulo je s najavom neradnih dana, velika firma dala slobodan dan za doček Vatrenih

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

13.7.2018. u 14:58

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

13.7.2018. u 14:58

Admir Buljubašić / Hanza Media

Navijači Hrvatske na Trgu bana Jelačića u Zagrebu

Tele 2 je prvi proglasio ponedjeljak neradnim danom za sve svoje zaposlenike kako bi mogli dočekati hrvatsku reprezentaciju nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

- Tele2 uvijek u fokusu ima svoje korisnike, ali smo svjesni da bez sretnih djelatnika, nema ni zadovoljnih korisnika. Dio našeg načina poslovanja je i slavlje pobjeda, a ovo je i te kako razlog za slavlje. Ponosni smo što možemo barem ovako doprinijeti uspjehu kojeg su Vatreni za nas već ostvarili. Pozivamo i ostale kompanije da se povedu za našim primjerom jer ovo su dani koji se nikada ne zaboravljaju - izjavila je Jasmina Gregurek, članica Uprave Tele2 Hrvatska.

Svi zaposlenici (uključujući i zaposlenike na prodajnim mjestima) koji iz poslovnih razloga ili zbog korištenja godišnjeg odmora nisu u prilici iskoristiti slobodan dan u ponedjeljak, imaju pravo taj slobodan dan iskoristiti naknadno, naglašavaju iz Tele 2.

Poslovnice Tele2 koje se nalaze u trgovačkim centrima na dan finalne utakmice te za vrijeme dočeka radit će u skladu s radnim vremenom centara. Za svoje su djelatnike pripremili i navijačke kape.