Zahvalnost za izniman trud

Katarski avioprijevoznik poklanja 100.000 karata zdravstvenim radnicima iz cijelog svijeta

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

14.5.2020. u 12:27

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

14.5.2020. u 12:27

Zagreb, 280317.
Novi putnicki terminal Zracne luke Franjo Tudjman otvorio je svoja vrata za putnike. Prvi let je bio onaj Croatia airlinesa na relaciji Zagreb - Dubrovnik, a prvi dolazni Quatar airwaysa na relaciji Doha - Zagreb.
Na fotografiji: putnici za Dubrovnik.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / Hanza Media

Zračna luka Franjo Tuđman, Zagreb

Katarski avioprijevoznik, Qatar Airways poklanja 100 tisuća nagradnih karata zdravstvenim djelatnicima kao zahvalu za njihov izniman trud i predanost tijekom borbe s COVID-19 pandemijom.

Nagradni natječaj traje do 18. svibnja ove godine, a zdravstveni djelatnici mogu se registrirati za internet stranici qatarairways.com/ThankYouHeroes slanjem popunjenog obrasca nakon čega će moći preuzeti jedinstveni promo kôd na temelju redoslijeda prijava, odnosno slanja zahtjeva. Pravo na sudjelovanje imaju zdravstveni djelatnici iz cijelog svijeta.

- Svi u Qatar Airwaysu su neizmjerno zahvalni na predanosti i iznimnom trudu zdravstvenih djelatnika diljem svijeta koji su brinuli o svojim sugrađanima tijekom ovog teškog razdoblja. Njihova hrabrost, požrtvovnost i profesionalnost spasila je stotine tisuća života diljem svijeta. Sada je pravi trenutak da se mi zahvalimo vama i nagradimo vašu hrabrost. Ne postoje riječi kojima možemo dovoljno zahvaliti i kojima se možemo odužiti ovim hrabrim ljudima, ali se nadamo da će im naš skroman znak pažnje u obliku nagradnih karata za povratno putovanje Qatar Airwaysom omogućiti odlazak na zasluženi odmor, posjetu obitelji ili istraživanje nekog odredišta o kojem su oduvijek sanjali – istaknuo je izvršni direktori Qatar Airways grupe, Akbar Al Baker.

Kako bi zrakoplovna kompanija omogućila transparentan i pošten način dodjele karata, svaka država dobit će određeni broj karata na temelju broja stanovništva. Dnevna količina karata bit će dostupna svaki dan u 00:01 prema vremenskoj zoni GMT+3 tijekom trajanja kampanje. Svi zdravstveni djelatnici koji preuzmu promotivni kôd moći će rezervirati do dvije karte koje moraju iskoristiti do 26. studenog 2020. godine, za povratno putovanje Qatar Airwaysom u ekonomskom razredu u odredište po želji.

Osim nagradnih karata, zdravstvenim djelatnicima uručit će se i vaučer kojim ostvaruju 35% popusta u Qatar Duty Free trgovinama u Međunarodnoj zračnoj luci Hamad u Dohi.