Jednostavno i praktično

Jedi.hr: Hrvatska ima novi online servis za naručivanje hrane, u ponudu uvršteni i OPG-ovi

Korisnici Jedi.hr - a u ponudi će imati restorane, voćarne, slastičarne i OPG-ove
Ilustracija
 Biljana Bilvajs / HANZA MEDIA

Hrvatska je dobila novi online servis za naručivanje hrane, Jedi.hr. Iako na hrvatskom tržištu već postoje takvi servisi, projekt Jedi.hr, kako tvrdi tim koji stoji iza njega, pruža “osjećaj personalizirane podrške i jednostavnost upotrebe”.

- Ono što bi istaknuli kao snagu Jedija je činjenica da je servis uniforman i kao takav dostupan na cijelom području Hrvatske. Više nije potrebno da smo u „vašem gradu“ jer se možete lako registrirati i otvoriti svoj restoran online te početi primati narudžbe, a mi ćemo se potruditi da poslovanje restorana postane preglednije i organiziranije – rekli su iz Jedi.hr – a, online servisa koji je u potpunosti u hrvatskom vlasništvu.

Uz to, taj će portal za svoje korisnike, uz restorane, u ponudu uključiti i druge ponuđače hrane poput voćarni, slastičarni i OPG-ova te će prilagoditi naručivanje hrane i za vegane.

- Dolaskom na servis i odabirom veganske opcije (i/ili označavanjem opcije u postavkama profila) Jedi će vam pokazati samo restorane s veganskom ponudom i samo veganska jela – objasnili su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 04:37