Poduzetništvo je IN

HGK i Međunarodna mreža poslovnih žena organiziraju radionicu za žene u poduzetništvu

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

8.1.2020. u 14:05

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

8.1.2020. u 14:05

startup business, young woman as software developer working on computer at modern office., Image: 314729423, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Profimedia, Alamy
Profimedia, Alamy

Ilustracija

Međunarodna mreža poslovnih žena u suradnji i s podrškom Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, organizira dvodnevnu radionicu za žene u poduzetništvu. Besplatna radionica održat će se 21. i 28. siječnja 2020. godine u prostorijama Županijske Komore Otočac

Poduzetništvo je IN - Škola poduzetništva za žene osmišljena je s ciljem pružanja novih znanja i vještina sadašnjim i budućim poduzetnicama u kreiranju vlastitog posla. Vjerujemo da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a naš cilj je dati najnovije informacije svega onoga što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onim poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti svoja postojeća znanja i nadograditi svoje vještine.

Predavanja se fokusiraju na osnovne informacije oko osnivanja poduzeća, troškove i financije, prodajne vještine, društvene mreže i sve ono što je potrebno u startu. Poseban fokus je stavljen na sve pogreške koje se mogu izbjeći na početku poslovanja.

Predavanja su namijenjena ženama koje tek kreću u poduzetnički pothvat, ali i poduzetnicama početnicama.

Predavačice se bave poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja za sve one koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a na kraju edukacije se stječe diploma.