Briga za radnike

Foto: Novi Aminess hotel za zaposlenike bit će spreman za sezonu 2020. godine

AUTOR:

OBJAVLJENO:

23.5.2019. u 12:56

AUTOR:

OBJAVLJENO:

23.5.2019. u 12:56

Aminess

Aminess hotel za zaposlenike

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada započela je s izgradnjom hotela za svoje zaposlenike u Novigradu. Hotel će biti spreman za sezonu 2020. godine.

Novi hotel imat će čak  2.500 četvornih metara, imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Aminess

Aminess hotel za zaposlenike

 

„Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha kompanije. Stoga smo, uz benefite koje nudimo,  odlučili izgraditi hotel za zaposlenike u kojem će se osjećati ugodno. Time ćemo svim zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva ponuditi još kvalitetniji smještaj s brojnim pogodnostima“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa.

Aminess

Aminess hotel za zaposlenike

 

Inače, ova tvrtka posjeduje certifikat Poslodavac Partner te  ima jednu od najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu i mogućnost mjesečnog neto dodatka kojim se zaposlenici dodatno nagrađuju sukladno kvaliteti rada i ophođenja prema gostima.

Aminess

Aminess hotel za zaposlenike