Briga za radnike

Foto: Novi Aminess hotel za zaposlenike bit će spreman za sezonu 2020. godine

Novi hotel imat će čak  2.500 četvornih metara, imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking
Aminess hotel za zaposlenike
 Aminess

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada započela je s izgradnjom hotela za svoje zaposlenike u Novigradu. Hotel će biti spreman za sezonu 2020. godine.

Novi hotel imat će čak 2.500 četvornih metara, imat će recepciju, zajedničku kuhinju s blagovaonicom, parking te zatvorenu prostoriju za čuvanje bicikala. Sobe će većinom biti dvokrevetne s vlastitom kupaonicom te francuskim balkonom ili terasom, modernim namještajem i TV prijemnikom te sustavom grijanja i hlađenja. Zaposlenicima će, osim besplatnog Wi-Fi pristupa, na raspolaganju biti i zajednički prostor s dnevnim boravkom, te posebno opremljene prostorije za pranje, sušenje i glačanje odjeće.

Aminess
Aminess hotel za zaposlenike

„Zadovoljni i sretni zaposlenici ključ su uspjeha kompanije. Stoga smo, uz benefite koje nudimo, odlučili izgraditi hotel za zaposlenike u kojem će se osjećati ugodno. Time ćemo svim zaposlenicima koji dolaze iz drugih krajeva ponuditi još kvalitetniji smještaj s brojnim pogodnostima“, izjavila je Sanja Žužić, voditeljica ljudskih resursa.

Aminess
Aminess hotel za zaposlenike

Inače, ova tvrtka posjeduje certifikat Poslodavac Partner te ima jednu od najvišu osnovicu za obračun plaće u turizmu i mogućnost mjesečnog neto dodatka kojim se zaposlenici dodatno nagrađuju sukladno kvaliteti rada i ophođenja prema gostima.

Aminess
Aminess hotel za zaposlenike

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:55