Vodič za 1. svibanj

Detaljan pregled radnog vremena trgovina i šoping centara za Praznik rada

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

30.4.2019. u 17:12

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

30.4.2019. u 17:12

Luka Gerlanc / Goran Mehlek / Hanza Media

Lidl, Spar i Konzum

U srijedu je međunarodni Praznik rada, a većina trgovina i trgovačkih centara zatvorit će svoja vrata ili će raditi prema skraćenom radnom vremenu.

Tako će sve Lidlove trgovine raditi do 14 sati, dok će većina Kauflandovih poslovnica biti otvorena od 7 do 16 sati. Spar je također najavio da će njegove trgovine 1. svibnja raditi po skraćenom radnom vremenu od 8:00 do 14:00, dok trgovine Lonie neće uopće raditi.

Konzumovi dućani radit će skraćeno, većinom od 8 do 13, odnosno 14 sati, a točno radno vrijeme pojedinih trgovina možete pogledati na njihovoj stranici.

Trgovine Plodina radit će po nedjeljnom radnom vremenu, osim ZTC – Rijeka i City Colosseum – Slavonski Brod koji su zatvoreni, objavljeno je na stranicama Plodina. Radno vrijeme pojedinih trgovina možete pronaći na njihovim stranicama.

Što se tiče trgovačkih centara, City Center One i Arena Centar za Praznik rada radit će kao i inače, do 21 sat, baš kao i trgovački centar West Gate. Garden Mall, Importanne Centar i Galleria te Kaptol Centar bit će zatvoreni, dok će Supernova raditi od 8 do 21 sat. King Cross i trgovački centar Pont bit će otvoreni od 9 do 21 sat.

Trgovine u Avenue Mallu radit će od 10 do 21 sat, a detaljno radno vrijeme svih objekata unutar centra možete potraziti putem internet stranice.

Emmezeta, Lesnina i Pevec također neće raditi za nadolazeći praznik, dok će vrata Ikee za sve kupce biti otvorena do 10 do 21 sat.