Moja Croatia

Croatia osiguranje lansira novu mobilnu aplikaciju

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.7.2020. u 11:37

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

3.7.2020. u 11:37

Croatia osiguranje

Interaktivno sučelje nove Moja Croatia aplikacije

Croatia osiguranje, digitalni lider na domaćem tržištu osiguranja, lansiralo je danas novu mobilnu aplikaciju Moja Croatia. Nova Croatijina aplikacija razvijena je s fokusom na jednostavnost, učinkovitost i brzinu korištenja. Svojim funkcionalnostima te interaktivnim sučeljem, Moja Croatia podiže iskustvo klijenata u korištenju osiguranja na novu razinu.

Aplikacija Moja Croatia omogućava jednostavan pregled svih osiguranja i digitalnih zdravstvenih kartica na jednom mjestu. Plaćanje računa i obnova polica moguća je u samo par klikova. Brzo i jednostavno moguće je prijaviti štetu i pratiti njezin status rješavanja.

Aplikacija je dostupna za besplatno instaliranje na Android i iOS uređajima, a za prijavu u aplikaciju dovoljna je samo osobna iskaznica i email adresa. Cjelokupna registracija u aplikaciju, čijoj je pojednostavljenju posvećena posebna pozornost tijekom razvoja aplikacije, sada je moguća u minuti, bez dodatnih podataka, brojeva polica ili drugih dokumenata koje klijent najčešće nema pri ruci.

Na novoj Croatijinoj aplikaciji, osim digitalnih kartica zdravstvenih osiguranja, u cijelosti je dostupan i program vjernosti Dobra prilika čije se brojne pogodnosti i popusti mogu koristiti na preko 500 prodajnih mjesta Croatijinih partnera u cijeloj Hrvatskoj.

„Vrhunske svjetske aplikacije danas se razvijaju na temeljitom razumijevanju ponašanja i psihologije naprednih korisnika te na brzini i intuitivnosti korisničkog sučelja. Sve smo to primijenili u dizajnu naše mobilne aplikacije koju danas s ponosom lansiramo na tržište. Naša je ideja pokazati tržištu da osiguranje može biti krajnje jednostavno i da se gotovo sve informacije s papira i plastike mogu zamijeniti digitalnim rješenjima. Sigurni smo da će i naši klijenti prepoznati prednosti nove Moje Croatije. U budućnosti, osiguranje vidimo kao izrazito digitalizirano, jednostavno i razumljivo za korisnike, stoga nastavljamo s razvojem naših digitalnih usluga kako bismo klijentima osigurali najbolje korisničko iskustvo", kazao je Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja.

Nakon značajnog ulaganja krajem 2019. godine u novi Core sustav koji iz temelja modernizira poslovanje i uslugu za klijenta, te lansiranja novih web stranica ovog proljeća, novom mobilnom aplikacijom Croatia osiguranje radi novi iskorak u digitalizaciji svojih usluga i osuvremenjivanju ukupne osigurateljne ponude na domaćem tržištu.