Produljenje radova

Costabelle: 'Otvaranje hotela neće kasniti, goste počinjemo primati ovog ljeta'

Iz Costabelle pojašnjavaju da produljenje radova traže zato što su, sklapanjem ugovora o brendiranju kompleksa s Hiltonom
Render riječkog hotelskog kompleksa Costabella
 PR

Iako je jučer na sjednici Vlade tvrtki JTH Costabella produljen rok za dovršetak radova na uređenju plaže ispred budućeg riječkog Hiltona, i to do 31. kolovoza ove godine, iz Costabelle tvrde da će hotel goste svakako početi primati ovog ljeta te da produljenje radova neće odgoditi otvorenje ove vrijedne investicije.

Naime, kako je vidljivo iz dokumenta o kojem se jučer raspravljalo u Vladi, JTH Costabella radove na uređenju plaže, na kojoj joj je koncesija odobrena u studenom 2015., trebala je dovršiti do listopada 2019. godine, i to nakon što joj je već jednom produljen rok za dostavu uporabne dozvole.

Ipak, u dopisu upućenom Ministarstvu mora iz Costabelle pojašnjavaju da produljenje radova traže zato što su, sklapanjem ugovora o brendiranju kompleksa s Hiltonom, koji je potpisan u travnju prošle godine, dobili dodatne uvjete kvalitete i gradnje resorta, a samim time i plaže.

Osim toga, iz Costabelle poručuju da im je dovršetak radova, među ostalim, otežala i zabrana obavljanja podmorskih radova na području Rijeke od 15. lipnja do 15. rujna, kao i činjenica da je izvođač radova tek 31. listopada prošle godine dostavio zahtjev za produljenjem rokova.

“Otvaranje hotela neće kasniti, mi računamo da ćemo ga otvoriti tijekom ljeta, ali, nažalost, ne i prije. Termin do 31. kolovoza definiran je kao krajnji rok, no računamo kako će i plaža i hotel svakako biti gotovi prije tog datuma”, doznajemo iz Costabelle, iz koje su poručili da će plaža, zbog prohtjeva Hiltona, biti luksuznija nego što su prvotno planirali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:54