Nova usluga

Apple Pay dostupan korisnicima PBZ Mastercard kartica

Za kupnju u trgovinama, Apple Pay radi na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima te Apple Watch uređaju
Plaćanjem pametnim telefonom, ilustracija
 Maxim Zmeyev / REUTERS

Privredna banka Zagreb od danas korisnicima svojih MasterCard kartica donosi uslugu Apple Pay, koja mobilna plaćanja pretvara u jednostavan, siguran i privatan način plaćanja koji je brz i praktičan.

- PBZ i dalje snažno nastavlja s aktivnostima proširenja ponude inovativnih proizvoda i usluga prema svojim klijentima. Vrlo smo zadovoljni što danas možemo ponuditi Apple Pay uslugu također i našim korisnicima MasterCard kartica, pružajući im još jedan način plaćanja koji je ne samo siguran, već i vrlo praktičan, što je osobito važno u ovom trenutku povećanog korištenja mobilnih plaćanja - rekao je Dinko Lucić, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb.

Apple Pay je vrlo lako postaviti, a korisnici će nastaviti ostvarivati sve pogodnosti koje im nude kreditne i debitne kartice. Za kupnju u trgovinama, Apple Pay radi na iPhone SE, iPhone 6 i novijim modelima te Apple Watch uređaju. Online kupnja, u aplikacijama i na web stranicama koje prihvaćaju Apple Pay, jednostavna je pomoću dodira Touch ID-a, dvostrukim klikom bočne tipke i pogledom na iPhone X za potvrdu identiteta putem Face ID-a. S uslugom Apple Pay nema potrebe za ispunjavanjem drugih obrazaca računa ili ponovnim upisivanjem podataka o dostavi i naplati.

Kada plaćate robu i usluge u aplikacijama ili pregledniku Safari, Apple Pay radi na uređajima iPhone 6 i novijim modelima, iPhone SE, iPad Pro, iPad (5. generacija), iPad Air 2 i iPad mini 3 i novijim verzijama. Možete koristiti i Apple Pay u Safariju na bilo kojem Mac računalu uvedenom u ili nakon 2012. sa sustavom MacOS Sierra i potvrditi plaćanje s iPhonom 6 ili novijim ili Apple Watch uređajem, ili Touch ID-om na novom MacBook Pro i MacBook Air.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:40