U ZVONIMIROVOJ ULICI

Svi pričaju o oglasu za ‘TOP stan‘ od 14 m2 u Zagrebu: Cijena je vrtoglava, i agent je u šoku

Vlasnik u opisu navodi kako u 14 kvadrata ima dnevni boravak, kuhinja, kupaonica...
Ulica kralja Zvonimira u Zagrebu
 Google Street View

Na Njuškalu se u centru Zagreba u Zvonimirovoj ulici prodaje "TOP stan" od 14 metara kvadratnih za 424.124 kuna, što otprilike iznosi četiri tisuće eura po kvadratu.

Oglas je u samo nekoliko sati skupio velik broj pregleda, a veliko zanimanje javnosti iznenadilo je i agenta koji je oglas objavio.

Za 24 sata je objasnio da prodavatelj stan prvenstveno promatra kao investiciju te po njegovoj računici, za otprilike 13 godina počeo bi se vraćati uloženi novac.

- Svatko ima svoju računicu i svaka nekretnina ima svog kupca. Ovo je stan-investicija koja se može u kratkom roku isplatiti - kazao je za 24 sata agent za nekretine u agenciji koja je oglasila stan.

Kazao je i da u Zvonimirovoj ulici trenutno na prodaji ima stanova koje je potrebno potpuno adaptirati, a cijena im je po kvadratu od 1800 do 2000 eura. Iz agencije objašnjavaju je da se adaptirani, bolji stanovi prodaju po cijeni do dvije i pol tisuće eura po kvadratu, no radi se o većim stanovima.

Kažu kako se, ako se uzme u obzir dnevni najam, za ovaj stan može se dobiti 30-ak eura što je korektna cijena za turiste. U vrijeme adventskih mjeseci i više.

Vlasnik u opisu navodi kako se radi o potpuno novo-namještenoj garsonijeri koja se nalazi na prvom katu stambene zgrade koja se sastoji od manje kuhinje, kupaone s WC-om i dnevnim boravkom te da je stan adaptiran u cijelosti 2015. godine i pripada mu spremište u podrumu.

U oglasu navodi i da stan nema oštećenja, a vlasništvo je uredno i bez tereta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. travanj 2024 11:02