BRAVO STACY!

Ova slatka mala krava pobjegla je iz klaonice, a onda je uspjela pronaći svoj zauvijek dom

Za nju će se pobrinuti utočište u kojem će živjeti do prirodnog kraja svojeg života

Ilustracija

 Kamilindoto/Alamy/Alamy/Profimedia

Jedno tele izbjeglo je okrutnu sudbinu da bude ubijeno i da završi na nečijem tanjuru. Stacy, kako su ljupko biće velikih očiju kasnije nazvali, pobjegla je iz klaonice u Queensu, New York City, piše Soeurs Magazine. Učinila je to u zadnji čas - da je oklijevala i sekunde duže, ne bi joj bilo spasa.

Kako ovakvi hrabri poduhvati životinja koje predosjete što ih čeka u pravilu završe njihovim hvatanjem i vraćanjem u klaonicu, organizacija Skylands Animal Sanctuary And Rescue potrudila se da tako ne bude i ovaj put. Uz pomoć vatrogasca spasila je Stacy. Njihovim zajedničkim naporima, malena je došla na sigurno mjesto, koje će joj biti dom do prirodnog kraja njenog života.

Skylands Animal Sanctuary And Rescue je u međuvremenu je objavio update o Stacy s novim fotografijama, koje su snimljene nakon što je došla na njihovu skrb.

- Upoznajte Stacy Ona je tako mala, još uvijek samo beba. Danas je pobjegla i izbjegla da bude ubijena i sada je zauvijek sigurna. Jedva čekamo zaista upoznati ovu slatku djevojčicu… - napisali su.


Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 06:45