Najljepši vrtić

Preko 21 tisuća lajkova za vrtiće – pobjednik je DV Maslačak iz Belišća!

AUTOR:

  • Gradonačelnik.hr

OBJAVLJENO:

17.12.2019. u 14:16

AUTOR:

  • Gradonačelnik.hr

OBJAVLJENO:

17.12.2019. u 14:16

Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić Belišće

U 10 dana, koliko je trajao izbor, 56 prijavljenih vrtića dobili su preko 30 tisuća lajkova, shareova i komentara podrške. Nakon DV Maslačka, na drugom mjestu po broju osvojenih lajkova je DV Grabrik iz Karlovca, a treći je DV Lojtrica iz Velike Gorice

Nakon 10 dana glasovanja i preko 30 tisuća lajkova, shareova i komentara, sada je i službeno – DV Maslačak iz Belišća uvjerljivi je pobjednik našeg izbora i odnosi titulu Najljepšeg gradskog vrtića 2019.! U izbor za najljepši vrtić kojeg je portal gradonačelnik.hr pokrenuo na svojoj Facebook stranici uključilo se 56 vrtića iz 44 grada iz čitave Hrvatske, a za pobjedu je trebalo prikupiti najviše lajkova.

Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić Belišće

 

Zahvaljujući podršci građana, roditelja, zaposlenika vrtića i same gradske uprave koji su ga od prvih minuta nakon otvaranja 'glasovanja' zdušno lajkali i shareali, belišćanski vrtić od prvog je dana bio favorit u ovom izboru koji je izazvao zaista nevjerojatan angažman građana, roditelja i gradskih uprava na našem Facebooku. U proteklih 10 dana Belišćanci i ostali fanovi dodijelili su tako DV Maslačku 1.923 lajkova na FB stranici gradonačelnik.hr-a, 271 puta su shareali objavu vrtića, a svoje oduševljenje i ljubav prema ovom vrtiću iskazali u preko 200 komentara…

Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić Karlovac

 

Uz to, treba napomenuti i da je belišćanski vrtić, kao i svi ostali, dobio još gotovo toliko lajkova i komentara na shareane objave (ukupno je bilo preko 25 tisuća lajkova na shareane objave!), no ti lajkovi – zbog transparentnosti i sprječavanja višestrukog glasovanja, nisu uzeti u obzir.

Nakon belišćanskog vrtića, na drugom je mjestu DV Grabrik iz Karlovca s prikupljenih 1.676 lajkova i 230 shareova, a na trećem mjestu DV Lojtrica iz Velike Gorice sa 1.542 lajkova i 260 shareova. Četvrti je DV Josipovac iz Osijeka, kojega je lajkalo 1.429 ljudi, a 129 je sharealo objavu i pozvalo svoje prijatelje da glasaju. Peti je DV Stribor iz Novske, ujedno i posljednji koji je osvojio preko 1.000 lajkova – ukupno 1.082.

Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić Osijek

 

Iako nisu rekorderi po samom broju shareova (191), Novsku svakako treba istaknuti kao primjer angažmana čitave zajednice jer uvjerljivo prednjače po broju gradskih institucija, organizacija i udruga koji su se uključili u akciju podrške svom vrtiću. Objavu su, tako, osim stotina građana, shearali lokalni mediji, planinarsko društvo, mažoretkinje, tamburaški sastav, kulturno umjetnička društva, udruga mladih, vatrogasci i izviđači, gradska knjižnica, pučko otvoreno učilište, sportske udruge, a koliko smo uspjeli uplatiti, vrtić iz Novske kojega se službeno sharealo i izvan granica Hrvatske. Objavu vrtića Stribor shareao je i prijateljski grad Mengen u Njemačkoj, i pozvao svoje građane da podrže vrtić u ovom izboru.

Gradonačelnik.hr

Dječji vrtić Novska

 

'Čestitamo pobjednicima te plasiranima u top 10, ali i svim ostalim vrtićima koji su proteklih dana širili pozitivu na našem Facebooku. Također se još jednom zahvaljujemo svim vrtićima koji su se prijavili, kao i svim njihovim fanovima koji su svojim lajkovima, shareovima i komentarima na Facebooku ovaj izbor učinili jednim od najvećih FB projekata u Hrvatskoj, te svakako pokazali što znači snaga zajednice. Već se veselimo novom izboru iduće godine u kojemu ćemo, već sad smo uvjereni, okupiti još veći broj prekrasnih vrtića i pozitivnih priča koje stoje iza svakog od njih', kažu na gradonačelnik.hr-u.