TOM DUBRAVEC/CROPIX
IPAK SE VRAĆA?

Kakav obrat! Ivan Rakitić otkrio mogućnost povratka među Vatrene: ‘Cijela Hrvatska može računati na mene‘

U razgovoru za HRT otkrio je da još uvijek postoji mogućnost da zaigra za Hrvatsku.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. rujan 2020. 20:20

Prije tjedan dana objavio je Ivan Rakitić da se oprašta od hrvatske reprezentacije. Čekali smo toga ponedjeljka popis Zlatka Dalića za nadolazeće tri listopadske utakmice Vatrenih, a kad ga već nije bilo oko podneva, mogli smo se pitati što je pošlo po krivu... A onda je, tamo negdje oko 15.30 sjevnula informacija da se oprašta jedan od stožernika reprezentacije u kojoj je proveo dugih 13 godina.

Vratio se Raketa iz Barcelone u Sevillu, vratio se kući, a onda je imao i vremena za razmišljanje. Možda ipak, kako je rekao u razgovoru za Hrvatsku radioteleviziju... Možda ipak još nije vrijeme za konačan kraj kockaste epopeje njegove karijere.

- Uvijek želim ostaviti vrata otvorena. U bilo kojem slučaju, ne daj Bože. Moja reprezentacija, moji Vatreni i izbornik i cijela Hrvatska mogu računati na mene. Za minute i penale - uvijek spreman za moju Hrvatsku - rekao je Rakitić.

Još se jednom osvrnuo na odluku o oproštaju koju je priopćio proteklog ponedjeljka.

- Najteži dan, možda i najgori dan. Ni nakon jednog poraza u karijeri nisam osjećao takav pritisak u prsima. Kad sam uzeo mobitel da nazovem izbornika na neki način riječi nisu htjele.

image
Ivan Rakitić u hrvatskoj reprezentaciji
SN

Linker
25. travanj 2024 04:56