CRISTINA QUICLER/AFP
Netipična situacija

Dinamov suparnik ostaje bez najveće zvijezde!? Vlada misteriozna situacija, igrači digli sidro...

Rumunjski mediji svakodnevno pišu da je Cluj, vjerojatni Dinamov suparnik u pretkolu LP, u problemima
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 16. kolovoz 2020. 13:31

Clujev trener Dan Petrescu još od nedjelje, otkad se momčad okupila, nije vodio nijedan trening. Prvo su posumnjali da je Petrescu pozitivan na COVID, zbog čega je propustio i zadnje prvenstvene utakmice i boravio u samoizolaciji, no onda su se ‘dočepali’ nalaza njegova testa koji je - negativan.

Zašto onda Petrescua nema na treninzima? Neki idu toliko daleko pa tvrde da je Petrescu, kao i neki igrači, zatražio od kluba da mu isplati dugovanja ili će napustiti Cluj. U klubu, pak, stalno ponavljaju da novac nije problem, da će svi dobiti što im je ugovorom zajamčeno, ako već nisu.

No, očito situacija u Cluju nije bajna, što, dakako, Dinamo ne smije zavarati.

Rumunjski mediji inače svakodnevno pišu da je Cluj u problemima, da se trener Dan Petrescu suočava s poteškoćama raznih vrsta. Primjerice, nakon što su mu otišli neki igrači, Arlasuskis, Tucudean i Traore, Clujev trener traži zamjene, želi što prije dovesti nove igrače, a prioritet je napadač.

Navodno je najbliži dolasku u Cluj, krilni napadač Gaz Metana Nicolao Dumitru. Također, očekivao je Petrescu da bi se mogao iz argentinskog Quilmesa vratiti Juan Emmanuel Culio (36), nekadašnja zvijezda Cluja iz slavnih dana kad je rumunjski klub igrao zapaženu ulogu u Ligi prvaka.

Postojala je šansa da se Culio sad vrati, ali izvijestio je Cluj da je produljio ugovor s argentinskim klubom i da ostaje u svojoj zemlji.

Linker
19. travanj 2024 23:50