INA FASSBENDER/AFP
Naklon do poda

Nakon povijesnog podviga oglasio se ushićeni Kramarić, suigrači mu odali priznanje: ‘Nisam to znao...‘

Dan 27. lipnja 2020. godine ostat će posebno urezan u karijeri i sjećanju Andreja Kramarića
Piše: SNObjavljeno: 27. lipanj 2020. 20:15

Iza Andreja Kramarića je utakmica u kojoj je ispisao povijesne stranice Hoffenheima i Bundeslige.

Sa 4 gola u posljednjem bundesligaškom kolu protiv Borussije Dortmund postao je prvi igrač u klupskoj povijesti kojem je tako nešto uspjelo. Također, postao je prvi kojem je uspjelo zabiti četiri gola Borussiji na njenom terenu u Dortmundu u nekoj utakmici Bundeslige.

"Ovo je jednostavno super osjećaj, postigao sam četiri gola i osigurali smo šesto mjesto. Teško je u ovom trenutku pronaći riječi, ovako nešto ne događa se često u karijeri. Hvala mojim suigračima, presretni smo zbog osigruane Europske lige. Nisam znao da sam prvi igrač koji je zabio četiri gola u jednoj utakmici za Hoffenheim, nevjerojatan je osjećaj ispisati jednu stranicu povijesti. Za mene ovo nije bila nimalo lagana sezona zbog brojnih ozljeda, zato je osjećaj još ljepši" - kazao je presretni Kramarić nakon susreta.

Priznanje Kramariću odali su suigrači, danski krilni igrač Robert Skov i njemački vratar Oliver Baumann.

"Bila je to sjajna Andrejeva utakmica i svi smo jako sretni zbog njega. Bila je za njega ovo teška sezona, ali svaki put kada je na terenu donese razliku", rekao je Skov.

image
Pozdrav Kramarića i Hoffenheimovog trenera Matthiasa Kaltenbacha
INA FASSBENDER/AFP

S takvim se mišljenjem slaže i Baumann.

"Andrej je jednostavno igrač koji radi razliku, koji puno pomaže. Vratio se treninzima nakon ozljede i mislili smo da bi mogao biti na nekih 80%, ali odjednom je potpuno spreman i pokazao je svoju čaroliju. Može zadržati loptu i uvijek navuče nekoliko suparnika na sebe. Jako smo sretni što je opet s nama", komentirao je Baumann.

Linker
03. svibanj 2024 00:48