NASTAVAK KARIJERE

‘Svaki je rastanak težak‘: Poznata novinarka i TV voditeljica odlazi s HRT-a i najavljuje nove planove

Neće se ‘prepustiti sjeti‘ s obzirom na to da je već od sljedećeg tjedna očekuje zahtjevan i uzbudljiv proces montaže dokumentarca

Lana Pavić

 Screenshot/hrt/

- Ovih dana završava jedna etapa moje TV karijere - napisala je Lana Pavić, novinarka, urednica i voditeljica HRT-ove emisije "Fino i vino" te tako najavila da odlazi s javne televizije.

Naime, uredničku palicu emisije "Fino i vino" prepušta Mateji Domitrović Sabo i sigurna je da redakciju ostavlja u pravim rukama. Ističe kako će joj nedostajati susreti s nesvakidašnjim sugovornicima iz Hrvatske i svijeta, kao i vrijeme provedeno s odličnim kolegama, na čelu s producentom Deanom Radinovićem.

- Vjerujem da smo u posljednje četiri godine postavili nove standarde i pružili priliku brojim predanim i vrijednim ljudima da kroz naše sadržaje predstave svoj rad - naglasila je Pavić i dodala kako je zahvalna na trenucima koje su ona i njene kolege kao redakcija "provodili zajedno, stvarajući, učeći i putujući svijetom".

Kaže i kako je svaki rastanak težak, ali naglašava da se neće "prepustiti sjeti" s obzirom na to da je već od sljedećeg tjedna očekuje zahtjevan i uzbudljiv proces montaže dugometražnog dokumentarnog filma, kojeg je autorica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:30