RAZNJEŽILA SVE

Fani Stipković podijelila preslatku fotografiju sina, odmah joj se javila i Mirta Šurjak

Fani Stipković i njezin suprug, Fernando Hierro, 30. listopada dobili su svoje prvo zajedničko dijete

Fani Stipković

 Instagram/

Fani Stipković podijelila je sa svom Instagramu preslatku fotografiju sina pa raznježila pratitelje. Novinarka je otkrila da Nicolas Valentin ima šest mjeseci, a na objavu ni naše zvijezde sa scene nisu mogle ostati ravnodušne.

Ecija Ivušić istaknula je predivne plave oči malenog Nicolasa, a isto je zamijetila i sportska novinarka Mirta Šurjak. "Okice lipe, plave se ka najlipša veloluška vala. Veliki poljubac prekrasnom malom čoviku", komentirala je Šurjak.

Podsjetimo, Fani i njezin suprug, Fernando Hierro, 30. listopada dobili su svoje prvo zajedničko dijete nakon što se par zaručio u Meksiku u zimu 2021., poslije dvije godine veze. Fani je ovo prvo dijete, dok Hierro iz prethodnog braka ima dvoje djece, kćer Claudiju i sina Alavara.

"Sine, hvala ti što si izabrao baš nas za tvoje roditelje. Došao si da nas naučiš puno toga i zato ti obećajmo da ti nikada nećemo pustiti ruku jer smo se danas mi rodili iznova s tobom", napisala je Fani kada je podijelila sretnu vijest sa svojim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:09