Emirates

Uz Emirates sezona putovanja nastavlja se i nakon ljeta

 Emirates

Posebne cijene letova dovode putnike iz Hrvatske nadomak uzbudljivih destinacija diljem svijeta, kao što su Dubai, Bangkok, Šangaj, Colombo, Singapur, Maldivi, Tokio i Sydney

Iako se ljetni godišnji odmori bliže kraju, završetak ljeta ne mora nužno označavati i završetak uzbuđenja za ljubitelje putovanja. Sunčane plaže na obalama Indijskog oceana, nezaboravne avanture u Australiji ili užurbane ulice gradova Dalekog istoka? Popularne destinacije diljem svijeta, nove kulture i uspomene za cijeli život gotovo su iza ugla zahvaljujući Emiratesu i njihovim posebnim cijenama letova u ekonomskoj, poslovnoj i prvoj klasi prema brojnim odredištima unutar njihove globalne mreže.

Posebne cijene odnose se na rezervacije izvršene između 2. i 15. rujna za letove ostvarene do 14. prosinca 2019. godine. U okviru posebne ponude putnicima iz Hrvatske na raspolaganju su letovi prema sljedećim destinacijama po promotivnim cijenama:

Emiratesov slogan „Fly Better“ na najbolji način opisuje nagrađivano i iznimno ugodno iskustvo leta u kabinama svih klasa. Svi putnici tako tijekom leta mogu uživati u izboru između 4.500 programa s najnovijim filmovima, TV serijama, glazbom i igrama koje im donosi Emiratesov sustav zabave na letu ice. Tijekom leta putnici se mogu opustiti uz raznovrstan izbor pića i maštovitih jela s regionalno inspiriranih jelovnika, a uz njih su neprestano članovi multikulturalne kabinske posade, među kojima su i zaposlenici iz Hrvatske. Putnici ekonomske klase sa sobom mogu ponijeti do 35 kilograma prtljage, onima u poslovnoj klasi na raspolaganju je 40 kilograma, dok je u prvoj klasi u cijenu leta uključeno 50 kilograma prtljage.

Za više informacija o Emiratesu, uključujući rezervaciju letova i pristup potpunom popisu uvjeta, posjetite www.emirates.com/hr

* Primjenjuju se uvjeti i odredbe.

Emirates upravlja mladom i modernom flotom, uključujući zrakoplove tipa Boeing 777 i Airbus A380, a hrvatskim putnicima nudi više od 150 destinacija u 86 zemalja širom svijeta. Emirates svakodnevno leti iz Zagreba prema Dubaiju koristeći zrakoplov tipa Boeing 777-300ER.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 03:24