Umijeće vođenja – uspješni timovi

Najutjecajnija konferencija o malim tajnama velikog zanata upravljanja timovima ovog lipnja u Zagrebu

Na jednom su se mjestu okupili najbolji. Vodeći lideri iz svijeta sporta, biznisa i umjetnosti sa sudionicima konferencije podijelit će svoje uspješne priče o postizanju vrhunskih rezultata sa svojim timovima, a organizatori će predstaviti najnoviji New Code Leadership model kojega odmah možete primijeniti na svoje poslovanje i ostvariti dugoročan uspjeh

Partus akademija i partneri organiziraju interdisciplinarnu konferenciju 7. lipnja 2018. u kongresnom centru Forum u Zagrebu pod nazivom Umijeće vođenja – uspješni timovi.

promo

Nastavak je to lanjske uspješnice s još zanimljivijim temama i nenadmašnim gostima. Na konfreneciji govore naš najtrofejniji košarkaški trener Mirko Novosel, sjajni Miroslav Ćiro Blažević, vrhunski voditelji timova iz tvrtki drogerie markt, Philip Morris, Logitech i Abbot Laboratories, izniman Husein Hasanefendić Hus iz Parnog Valjka, članovi banda Psihomodo Pop, paraolimpijka Anđela Mužinić i njena trenerica Mirela Šokoronja, genijalna ekipa Crvenih nosova, Mani Gotovac i mnogi drugi.

“Cilj konferencije je osvijestiti važnost i ulogu uspješnog vođenja tima u ostvarenju vrhunskih rezultata te odgovornost svakog pojedinog člana tima za uspjeh. S jedne strane, konferencija će staviti naglasak na najnovije tehnike i alate vođenja, koje uključuju kvalitetnu ravnotežu između orijentacije na rezultat i odnos međusobnog uvažavanja (Human 2 Human pristup). S druge strane, sudionici konferencije imat će priliku upoznati se s uspješnim praksama vođenja i rada u timu, koje će podijeliti članovi timova kompanija koje su u proteklom razdoblju ostvarili vrhunske rezultate”, kaže Mirta Fraisman Čobanov, idejna začetnica konferencije ujedno i direktorica Partus akademije s golemim domaćim i međunarodnim iskustvom u području coachinga i edukacijskih treninga.

promo

Partus akademija za razvoj izvrsnosti jedna je od vodećih tvrkti u poslovnim edukacijama, coachingu i konzaltingu. Glavna djelatnost akademije je pružanje usluga Treninga Izvrsnosti TMu individualnom i grupnom obliku za privatne osobe i korporacije te održavanje godišnjih INNLP edukacijskih programa.

Inspiriraj se i motiviraj! Prijavi se na konferenciju OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 23:34