Sve prednosti dodatnog osiguranja: Uštedite novac i vrijeme i pregledajte se u modernim poliklinikama bez čekanja

Croatia osiguranje

Dodatno zdravstveno osiguranje u svijetu često nazivaju najpametnijim korakom za vaše zdravlje, koje u potpunosti pokriva troškove zdravstvenih usluga u vrhunskim privatnim poliklinikama. Ovisno o paketima koje izaberete, usluge uključuju preglede na koje se inače čeka mjesecima i koji su vrlo skupi, poput magnetske rezonance i CT-a, ali i brojne specijalističke i subspecijalističke preglede, sistematski pregled, zatim dijagnostičke preglede u koje spadaju razni i brojni pregledi ultrazvukom i mamografija, usluge endoskopije, medicinska rehabilitacija, dentalno liječenje, te deseci laboratorijskih pretraga, kao i pretrage tumorskih markera i hormona.

Pregledi bez čekanja

Kao jednu od najvećih prednosti dodatnog zdravstvenog osiguranja posebno treba istaknuti kako se pregledi obavljaju bez čekanja. U ponudi dodatnog zdravstvenog osiguranja Croatia osiguranja nalazi se više od 600 privatnih poliklinika i suradnih zdravstvenih ustanova u cijeloj Hrvatskoj. U trenutku kada stotine tisuća naših građana čekaju na dijagnostički postupak, uz dodatno osiguranje možete izbjeći duge liste čekanja, što bitno utječe na vaše zdravlje, jer u slučaju zdravstvenih problema važno je preglede obaviti što je moguće ranije kako bi liječenje bilo uspješnije.

Osim što su vam uz dodatno osiguranje lako i brzo dostupne zdravstvene usluge, one vas, ovisno o paketima i polici koju izaberete, u akciji Croatia osiguranja koja traje do 31. svibnja koštaju već od 100 kuna mjesečno. Naime, ušteda je također velika prednost dodatnog osiguranja, jer taj mjesečni iznos pokriva neke preglede koji inače pojedinačno koštaju puno više. A i ne treba zaboraviti da ćete ga obaviti onda kada vam je potrebno, jer nema dugotrajnih čekanja na preglede.

Ali, to nisu sve prednosti dodatnog osiguranja. Ima ih još i mogu vam značajno pomoći da ostanete zdraviji.

Usluga vrhunskih liječnika u modernim privatnim poliklinikama

Dodatno osiguranje omogućuje vam uslugu iznad uobičajenih standarda. Preglede obavljate u zdravstvenim ustanovama koje su opremljene s najsuvremenijim aparatima i uređajima, a o vama brinu vrhunski stručnjaci, koji će vam uz preglede i dijagnozu dati i savjete kako da ostanete zdravi i kako poboljšati vaše zdravlje.

image

Croatia osiguranje

Za preglede vam ne treba uputnica

Dodatno zdravstveno osiguranje vam pokriva preglede u privatnim poliklinikama, tako da vam ne treba uputnica vašeg izabranog liječnika, što vam dodatno olakšava dostupnost usluge i štedi vrijeme. Sve što trebate napraviti je naručiti se telefonom ili online i doći u jednu od poliklinika Croatia osiguranja u dogovoreno vrijeme.

Poboljšavate kvalitetu života

Briga o zdravlju uz brzo dostupnu i stručnu uslugu koje vam pokriva dodatno zdravstveno osiguranje utječe na kvalitetu vašeg života, ali i života vaše obitelji, jer ne gubite vrijeme zbog dugih lista čekanja, a brzi i lako dostupni redovni pregledi značajno smanjuju rizike za zdravstvene probleme u godinama ispred vas.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:24