OLIVAL

Stipendiranje kao ulog u budućnost

AUTOR:

  • Promo

OBJAVLJENO:

23.10.2019. u 11:05

AUTOR:

  • Promo

OBJAVLJENO:

23.10.2019. u 11:05

Olival je tvrtka čiji je rast omogućen zahvaljujući prepoznavanju velikog broja domaćih kupaca koji već 25 godina cijene i kupuju prirodne kozmetičke proizvode za njegu lica i tijela. Osnivanje Zaklade "Vaše znanje- naša budućnost” rezultat je želje tvrtke da dio te pozitivne energije, povjerenja i podrške hrvatskih korisnika uzvrati ovakvim ulogom u znanje i razvoj budućih mladih profesionalaca i osigura im financijsku podršku prilikom školovanja.

 

I nakon 25 godina ova tvrtka s 45 zaposlenih te više od 150 kozmetičkih proizvoda snažno je okrenuta inovacijama, sustavnom praćenju svjetskih kozmetičkih trendova temeljenih na prirodnoj kozmetici, inovativnim aktivnim tvarima kao i održivom poslovanju. Sve veća potražnja i popularnost organske certificirane kozmetike bila je poticaj Olivalu da ispuni striktne zahtjeve NATRUE certifikacije i cijenjenog ECOCERT standarda proizvodnje prirodne i organske kozmetike. Također, suvremeni su trendovi bili motivacija za razvoj nove linije proizvoda kakvi su u svijetu iznimno cijenjeni i popularni - funkcionalni serumi koji sadrže koncentrate iznimno djelotvornih sastojaka i to pod nazivom Olival Professional.

 

Osnivanjem Zaklade otvoreno je novo poglavlje poslovanja usmjereno na budućnost te održiv razvoj i rast. Svi zainteresirani, sve detalje o prijavi i uvjetima pronaći će na web stranici: www.olival.hr