promo

Od sada putujte i brže i bolje s Aircashom - Nove pogodnosti popularnog digitalnog novčanika

Sunce, more, dobro društvo… Napokon su došli topliji dani i svi se veselimo odlascima na more, bilo samo na vikend ili na pravi ljetni godišnji odmor. Ono što nitko od nas ne voli je gnjavaža oko kupovine autobusnih karata, nadoplate ENC-a ili plaćanje parkinga u blizini plaže.
I brže i bolje s Aircashom

Za sve navedeno (i još puno toga) rješenje je Aircash.

Kupi autobusnu kartu za sve linije u zemlji i inozemstvu!

Destinaciju ste odabrali, smještaj osigurali i još samo trebate spremiti najbolji outfit, kupiti kartu za autobus i ljetovanje počinje. Ono što vam može olakšati pripremu ljetovanja iz snova je kupovanje autobusne karte za sve linije u zemlji i inozemstvu iz svog doma putem Aircash aplikacije, bez naknade. Samo unesite relaciju, odaberite najbolje sjedalo bez čekanja u redovima i karta za rezervirano mjesto vam dolazi na e-mail adresu kroz par minuta. Još samo trebate ući u autobus i putovanje počinje.

image
I brže i bolje s Aircashom

Više volite putovati automobilom?

Ako planirate automobilom posjetiti čarobnu hrvatsku obalu putovanje će biti jednostavnije uz ENC koji će vam omogućiti brže i jednostavnije putovanje. Aircash je prvi hrvatski digitalni novčanik pomoću kojeg možete trenutačno i bez naknade nadoplatiti i provjeriti stanje svog ENC uređaja uz popust od najmanje 21,74%.

image
I brže i bolje s Aircashom

Stigli ste na odredište i primijetili ste da previše novca trošite na parking?

Ako vam more nije ispred kuće vjerojatno ćete automobilom tražiti nove i bolje plaže. Aircash - Kralj parkinga je spreman s vama podijeliti troškove. Postupak je vrlo jednostavan: preuzmite Aircash aplikaciju i uplatite novac na svoj novčanik gotovinom na više od 2000 mjesta ili karticom. I karticu i registraciju vozila unosite samo prvi put, a grad i zonu aplikacija prepoznaje automatski i prilikom svakog plaćanja polusatne, satne ili dnevne karte vraćaju vam pola uplaćenog iznosa na Aircash novčanik.

image
I brže i bolje s Aircashom

Aircash ima vezu i za otok!

Najbolje je kada na putu do otoka još u automobilu imate spremnu kartu za trajekt, bez čekanja u redu. Aircash je i tu spreman pomoći: kartu za sve katamarane i trajekte Jadrolinije od sada kupite direktno iz aplikacije, bez naknade. Karta dolazi na upisanu e-mail adresu odmah nakon potvrde kupnje. Naravno, otočani i korisnici povlaštenih karata mogu se jednostavno prijaviti sa svojim Jadrolinija korisničkim imenom i lozinkom kako bi ostvarili sve svoje popuste. S Aircashom na more idete i brže i bolje!

image
I brže i bolje s Aircashom

Pratite i kontrolirajte svoje troškove

Aircash aplikacija je mobilni novčanik koji nudi uvijek dostupnu gotovinu isplatom na više tisuća mjesta u Hrvatskoj, poput podizanja novca na bankomatu PBZ-a samo unosom koda iz aplikacije, bez kartice, ali i na Ini, Tisku, Tifonu. Osim slanja i primanja novca, posebnost je plaćanje raznih usluga izravno iz aplikacije kao što su kupovanje autobusnih karata za sve linije u zemlji i inozemstvu, u tijeku je i Aircash parKING akcija tj. plaćanje parkinga uz popust od 50% na sve polusatne, satne i dnevne karte. Nadoplatite svoj ENC uređaj uz naravno sve popuste vezane na vaš HAC račun i saznajte stanje na vašem računu, plaćajte račune jednim klikom, kupite klincima telekom i PlayStation bonove… U Aircash novčanik možete spremiti i sve svoje kartice vjernosti na jedno mjesto i još mnogo toga.

Uplata na novčanik je naravno bez naknade, gotovinom na svim Ina i Tifon benzinskim postajama, na svim kioscima Tiska ili putem Mastercard, Maestro i Visa kartica. Uz Aircash aplikaciju jednostavno pratite i kontrolirajte svoje troškove.

Preuzmite Aircash aplikaciju za vaš pametni telefon na Google Play Storeu, Apple App Storeu ili Huawei AppGalleryu, isplanirajte i organizirajte putovanja uz brže i bolje opcije, uštedite svoje vrijeme i novac i, jednostavno, učinite si život lakšim.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 05:28