Hrvatski dizajn prostora

NOVA PRIČA O PROSTORNOM DIZAJNU KOJA ĆE VAS ODUŠEVITI: Zagreb je dobio novi Concept Store prozora, parketa i vrata

AUTOR:

OBJAVLJENO:

29.11.2019. u 18:27

AUTOR:

OBJAVLJENO:

29.11.2019. u 18:27

Hrvatski dizajn prostora dobio je potpuno novu dimenziju koja će vas oduševiti već pri prvom susretu. U Zagrebu je otvoren novi Concept Store u Blok Bužanova – Ognjena Štrigina 2, koji na impresivnih 400 m2 predstavlja najmodernije domaće proizvode za uređenje prostora te tako ponudu uspješnih hrvatskih proizvođača Međimurjeplet i Pana Windows lansira uz bok najnovijim svjetskim trendovima. Među prvima Concept Store su s velikim zanimanjem razgledali ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić, predsjednica Uprave HBOR-a Tamara Perko, bivši premijer Franjo Gregurić, poduzetnik Jako Andabak, Neven Mikec, Josip Vučemil, ali i arhitekti Andrija Rusan, Saša Begović, Zoran Zidarić sa suprugom Mirnom i mnogi drugi poznati arhitekti, dizajneri i investitori.

Stambena zgrada VMD u Strojarskoj ulici opremljena je proizvodima tvrtke Pana Windows

 

Novi show room ovih domaćih proizvođača s tradicijom dužom od tri desetljeća predstavlja najmodernije komade najkvalitetnijeg namještaja za unutarnje i vanjsko uređenje, kao i prozore, vrata te parkete proizvedene s puno ljubavi prema prirodi i drvu. Novo mjesto susreta s arhitektima i kupcima, svojim maštovito uređenim prostorom, nudi brojna idejna rješenja za nove domove iz snova ili pak prostore hotela i restorana u kojima ćemo s veseljem boraviti. Concept Store su predstavile Ana Marija Sobočanec Dujić te Nikolina Babić, a posebno emotivan bio je osnivač Međimurjepleta i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec. Također, u kratkom filmu prikazan je tijek proizvodnje, a svoje viđenje ideja i realizacije dali su i brojni zaposlenici koji su zajedno s upravom zaslužni za ovu lijepu hrvatsku gospodarsku izvoznu priču. 

Vrtni namještaj Međimurjeplet

 

Dizajn Međimurjeplet već niz godina osvaja ljubitelje vrhunskog dizajna diljem Europe. Osnovan je još davne 1965. godine sa sjedištem u Čakovcu, a na europskom tržištu etablirao se ručnom izradom pletenog namještaja i košara od vrbine šibe te postao jedan od najvećih izvoznika tih proizvoda. Nakon dugogodišnje tradicionalne proizvodnje i trgovine pletenim proizvodima, prateći promjene i stilove na tržištu, fokus tvrtke postao je širenje asortimana vrtnog namještaja i dekorativnih artikala za kućanstvo te opremanje u ugostiteljstvu. 

Vila Alhambra, Mali Lošinj,  Pana Windows

 

Zahvaljujući vrlo uspješnom poslovanju Međimurjeplet 2002. godine osniva i Pana d.o.o. koja nastavlja dugogodišnju tradiciju jednog od najstarijih drvoprerađivačkih pogona za proizvodnju parketa te Pana Windows d.o.o. koja nastavlja tridesetogodišnje iskustvo proizvodnje vanjske stolarije preuzetog društva, unapređujući poslovno umijeće i specijalizaciju u proizvodnji drvenih i drvo-aluminijskih prozora i kliznih stijena. Pana Windows uspješno surađuje s mnogim poznatim građevinskim tvrtkama i investitorima u Hrvatskoj koji su prepoznali kvalitetu njihovih proizvoda. 

Osnivač Međimurjepleta i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec sa zaposlenicima

 

Međimurjeplet i Pana Windows na raznim domaćim i inozemnim sajmovima iznova oduševljavaju impresivnim postavom te su jedan od najvećih domaćih izvoznika namještaja, prozora, vrata i podova brojnim stranim kupcima u Švicarskoj, Njemačkoj, Austriji te brojnim drugim zemljama.

U nastavku pogledajte fotografije s otvaranja novog Concept Storea!

Concept Store, Blok Bužanova – Ognjena Štrigina 2 u Zagrebu

Osnivač Međimurjepleta  i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec

Natali Dizdar

 

Andrija Rusan s kolegama

 

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i osnivač Međimurjepleta  i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec

Franjo Gregurić

Goran Jurčević

Poduzetnik Jako Andabak i Jasna Biliškov

Josip Vučemil, VMD

Jozef Stoppacher, direktor WEITZER PARKETT, Ana Marija, vlasnica Concept Storea Nikolina, Christian Prenner

Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK za graditeljstvo, promet i veze, predsjednik Uprave JANAF-a dr. sc. Dragan Kovačević i Nikolina

Mirna i Zoran Zidarić

Natali Dizdar

Vlasnica Concept Storea Nikolina Babić sa sinom Brunom

Nikolina i Emir Vehabovic - Schuco direktor Alukönigstahl Hrvatska

Nikolina, Neven Mikec, direktor VMD Model i Ana Marija Sobočanec Dujić, vlasnica Concept Storea

Tamara Perko, predsjednica Uprave HBOR-a sa suradnicima

Tina i Marko Džepina, generalni direktor tvrtke Medi-lab

Ministar zaštite okoliša i energetike Tomislav Ćorić i osnivač Međimurjepleta  i Pana Windowsa Alojzije Sobočanec

Alojzije Sobočanec i Franjo Gregurić

Ana Marija, Franjo Dujić, direktor Duos-Usluge i Nikolina

Ana Marija Sobočanec, Alojzije Sobočanec, Nikolina Babić

Ana Marija Sobočanec, Asja Prpić, voditeljica korporativnih komunikacija Medike, Nikolina Babić

 

Foto: Filip Popović