MAGENTA 1 B2B RUN – najmasovnije okupljanje poslovnjaka uskoro u Zagrebu

Najveće poslovno-sportsko okupljanje MAGENTA 1 B2B RUN nastavlja svoj put Hrvatskom pa će se tako četvrta ovogodišnja utrka održati u Zagrebu. Nakon održanih utrka u Splitu, Rijeci i Osijeku, veliko finale rezervirano je za Zagreb gdje se očekuje rekordnih 6.250 trkača. Tako će se u četvrtak 13. rujna zaposlenici iz oko 380 kompanija okupiti na zagrebačkom Velesajmu.
 PIXSELL

Jurica Barać, jedan od organizatora, ističe važnost ovakvih događaja za stvaranje pozitivne atmosfere unutar samih kompanija: „Ovaj događaj je dio svjetskog trenda. Samo u Njemačkoj svake godine trči više od 200.000 poslovnjaka pri čemu više od 9.000 tvrtki pritom organizira dodatni team building i potiče svoje zaposlenike na zdraviji život. Upravo je to bit svega.“ Sudionici, podijeljeni u ekipe od najmanje tri trkača, će kroz borbu za što bolji plasman ostvariti i bolju povezanost s kolegama izvan poslovnog okruženja.

promo

MAGENTA 1 B2B RUN namijenjen je isključivo zaposlenicima privatnih i javnih tvrtki iz Hrvatske. Svi sudionici izuzetno cijene ovakve događaje pomoću kojih odagnaju misli od poslovnih obaveza i sjedilačkih navika. Promicanje zdravog i aktivnog načina života najvažnija je komponenta na koju se svima pokušava skrenuti pozornost, a Barać također ističe i važnost fizičke aktivnosti za psihičko zdravlje kao preduvjete efikasnosti i zadovoljstva na poslu: „Studije predviđaju da je idući trend koji nas očekuje vezan uz zdrav način življenja što govori u prilog tome da se svijet okreće zdravijim navikama, a samim time i zdravijem radnom mjestu.“

Ovo je već treća godina održavanja ovog događanja koje iz godine u godinu raste na sve višu razinu. Kontinuirano poboljšavanje usluge organizator Marko Žunić ističe kao osnovni pravac kojim žele jačati masovnost utrke: „MAGENTA 1 B2B RUN je već sada vodeći poslovni događaj u Hrvatskoj, a sudjelovanjem inozemnih kompanija i njihovih zaposlenika želimo napraviti međunarodni iskorak. S druge strane, postepenim uvođenjem novih sadržaja, u vidu promjena staza te uvođenjem zabavnog sadržaja, cilj je ostvarivanje kontinuiranog rasta kvalitete i održavanje pozitivnog feedbacka naših korisnika“, izjavio je.

promo

Nakon Gata Karoline Riječke, splitske rive te obale Drave, i zagrebački Velesajam će ugostiti poslovnu zajednicu, a do izražaja će još jednom doći timski duh koji je i u poslovnom svijetu ključ uspjeha. „Ovdje zaposlenici dobiju kompletan doživljaj - utrku, kompetitivnost, gurmanski užitak, druženje i golemu količinu pozitivne energije. A sve što im treba su tenisice i malo dobre volje. Za ostalo se brine MAGENTA 1 B2B RUN tim. U konačnici, kompanije dobiju zadovoljnog i produktivnog zaposlenika“, zaključio je Žunić.

Troje najbržih sretnika koji točno odgovore na zadano pitanje, MAGENTA 1 B2B RUN nagrađuje poklon bonom od 400,00 kn za sportsku opremu, obuću i odjeću.

promo

PITANJE: Na kojim se poznatim lokacijama u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku trči MAGENTA 1 B2B RUN?

Odgovor, zajedno s osobnim podacima (ime, prezime i kućna adresa), trebate poslati na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:54