NE PROPUSTITE

Konferencija Korporativno upravljanje u Hrvatskoj – Održivost i povjerenje u izazovnim vremenima

Konferencija Hanfe i Jutarnjeg lista

Jutarnji list i Hanfa organiziraju konferenciju „Korporativno upravljanje u Hrvatskoj – Održivost i povjerenje u izazovnim vremenima“, koja će se održati 2. prosinca 2022. od 10 sati.

Što sve riskiramo ako kvaliteta korporativnog upravljanja nije na adekvatnoj razini? Što sve dobivamo ako kompaniju uskladimo s najboljom svjetskom praksom korporativnog upravljanja? I što smo to u RH mogli izbjeći da smo držali do korporativnih standarda u upravljanju? Na ova pitanja odgovore nudi već tradicionalna konferencija Hanfe i Jutarnjeg lista, na kojoj se nagrađuju kompanije s najvišom kvalitetom, kao i najvećim napretkom u korporativnom upravljanju.

Uvodno će nam se obratiti izaslanik predsjednika Vlade i ministar prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine Ivan Paladina, uvodna izlaganja održat će predsjednik Upravnog vijeća Hanfe Ante Žigman, a zatim će prezentaciju održati glavni predavač Carmine Di Noia, direktor Uprave za financijske poslove i poduzetništvo OECD-a.

Nakon izlaganja rezultate Godišnjeg izvještaja o korporativnom upravljanju za 2021. predstavit će član Upravnog vijeća Hanfe Jurica Jednačak.

Nakon svečane dodjele priznanja društvima održat će se panel-rasprava „Korporativno upravljanje na prekretnici“ na kojoj će sudjelovati Gordana Kovačević, predsjednica Uprave Ericssona Nikole Tesle, Marinko Došen, predsjednik Uprave AD Plastik Grupe, Saša Drezgić, dekan Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci, Emil Tedeschi, predsjednik Uprave Atlantic Grupe i Petar Vlaić, predsjednik Udruge Erste Plavih mirovinskih fondova.

Ne propustite pogledati uživo online konferenciju „Korporativno upravljanje u Hrvatskoj – Održivost i povjerenje u izazovnim vremenima“ 2. prosinca na portalu jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 05:24