NAGRADNI NATJEČAJ

Doživjeli ste neugodnost s hrvatskom administracijom? Javite nam jer poklanjamo mobitele!

Doživjeli ste brojne neugodnosti s hrvatskom administracijom i želite ih podijeliti? Javite nam i osvojite nagrade. Dobro su nam poznate brojne poteškoće s kojima se poduzetnici susreću sa sporom hrvatskom administracijom. Međutim, htjeli bismo čuti i vas s kojim dodatnim neugodnostima se se susretali tijekom susretanja s hrvatskim birokratskom administracijom, obrazovanjem, zdravstvom ili problemima potaknutim ekonomskim i političkim promjenama.

U prijavnom obrascu opišite nam situaciju s kojom ste se susreli, a naši novinari će najzanimljivije situacije istražiti i objaviti na portalu Novac.hr. Također, dvoje autora najboljih priča osvajaju nagrade. Stoga, sudjelujte u nagradnom natječaju koji traje do 28. 6. 2018. u 11:59 h nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. Pišite nam i osvojite:

1 x Sony Xperia XZ2

1 x Sony Xperia XA2 Ultra

Dobitnici su Nikolina Varga i Antonio Ivičević. Čestitamo dobitnicima koje ćemo pravovremeno obavijestiti o preuzimanju nagrade. Uredništvo portala Novac.hr kontaktirat će odabrane sudionike koji su u natječaju podijelili s nama najzanimljivije situacije oko objave priče na portalu.

Prijavni obrazac

Xperia XZ2 i XA2 Ultra – vrhunske fotografije uvijek pri ruci

Sonyjeve kamere i fotoaparati poznati su i cijenjeni u svijetu fotografije zbog nenadmašne kvalitete i izvrsnih rezultata – vrhunskih fotografija i videozapisa bez obzira na uvjete osvjetljenja! Sonyjevo znanje i iskustvo iz foto svijeta uspješno je primjenjeno i na sva nova modela smartphonea – Xperia XZ2 i Xperia XA2 Ultra.

Novi Xperia XZ2 podiže razinu zabave na smartphoneu do ekstrema jer ima obnovljen i moderniziran dizajn, vrhunski zaslon i bateriju koja će vam omogućiti korištenje smartphonea tijekom cijelog dana. Xperia XZ2 ima prošireni 5,7-inčni HDR Full HD+ 18:9 zaslon – prepustite se svojim omiljenim filmovima i serijama uz nevjerojatan prikaz boja i kontrasta. Motion Eye™ kamera je opet pomaknula granice jer dolazi s revolucionarnom nadogradnjom s prvim 4K HDR filmskim snimanjem na smartphoneu na svijetu, koristeći HLG (Hybrid Log Gamma) format. Snimite život s nevjerojatnim kontrastom, detaljima i vjernim bojama. Super slow motion videosnimanje je također nadograđeno sa 960fps pa možete snimiti svoje nezaboravne trenutke u Full HD-u i impresionirati svoje prijatelje snimkama. 3D Creator aplikacija još je fleksibilnija pa sada uz kreiranje 3D skenova objekata ili lica prijatelja u manje od minute uz pomoć glavne kamere, možete napraviti i 3D skenove samog sebe koristeći prednju kameru – oživite svoj selfie u 3D-u i otvorite bezbrojne mogućnosti u 3D avatar svijetu.

Posebno dizajniran za selfieje, Xperia XA2 Ultra ima dvije prednje kamere, 16 MP s optičkom stabilizacijom slike (Optical Image Stabilisation) i 8 MP s poljem gledanja od 120 stupnjeva. Obje imaju prednju bljeskalicu koja daje jasne fotografije bez obzira na osvjetljenje ili okolinu, a u selfie kadar će stati baš svi koje želite imati na zajedničkoj fotografiji! Ima 23 MP modul stražnje kamere, a veliki 1/2,3-inčni Exmor RS for mobile senzor sposoban je za ISO osjetljivost od 12800 za bolju fotografiju pri slabom osvjetljenju – a opcije 4K snimanja filmova i 120fps (120 sličica po sekundi) slow motion videosnimanja omogućavaju vam da sačuvate uspomene i zabilježite posebne trenutke s bezbroj dragocjenih detalja. XA2 Ultra ima Sonyjev najživlji 6-inčni Full HD smartphone zaslon do sada, koji prikazuje široku i preciznu gamu boja, a kućište štiti snažno i izdržljivo CorningGorilla Glass staklo. Zaslon je prekrasno uklopljen u beskonačan dizajn; hardver potiče da se prepustite, a zaslon postaje neodvojiv dio doživljaja jer se proteže od ruba do ruba s prednje strane telefona. Jednostavno ćete ga otključati uz pomoć senzora za očitavanje otiska prsta, koji je integriran u glatku metalnu površinu sa stražnje strane, a reagira na jedan dodir. Bočne stranice Xperia XA2 Ultra su od anodiziranog aluminija, a kutevi s gornje i donje strane imaju završnu obradu u obliku dijamantnog reza, što naglašava industrijsku ljepotu metala. Glatki, zakrivljen zaslon i simetričan izgled čine ga ugodnim za korištenje i daju mu prekrasan izgled. Da biste potpuno i neograničeno uživali u svim mogućnostima smartphonea, brinu moćna baterija kapaciteta 3580 mAha i Qualcomm Snapdragon 630 Mobile Platform.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:33