Mobilni parking

U četvrtak besplatan parking u Hrvatskoj za sve korisnike Paydoa i MasterCarda

Ponuda je ograničena na 10 sati besplatnog parkiranja po automobilu, odnosno registarskoj oznaci
Ilustracija
 Neja Markicevic / CROPIX / PayDo

Korisnici aplikacije za parking Paydo, tzv. Pajdo, sutra 21. studenog moći će besplatno parkirati u više od 60 hrvatskih gradova, uključujući Rijeku, Zagreb, Split i Osijek.

Mobilnom aplikacijom PayDo korisnici mogu plaćati satne parkirališne karte, a na većini lokacija i dnevne parkirališne karte izdane od strane kontrolora. Na pojedinim lokacijama moguća je i kupnja karata za garaže i ostala parkirališta pod rampama.

Sutrašnju pogodnost besplatnog parkiranja koja će trajati cijeli dan, kako su nam objasnili iz Paydo-a, mogu iskoristiti svi njihovi korisnici, a trenutno ih broje više od 100 tisuća, koji imaju instaliranu aplikaciju (ili je instaliraju) i povežu sa svojom kreditnom karticom MasterCard. Nakon prijave u aplikaciju i registracije kartice: bira se grad, unosi registarska oznaka vozila, potvrđuju parkirna zona i razdoblje te odabire način plaćanja. Uz plaćanje MasterCard karticom preko PayDo aplikacije, korisnici će, osim sutrašnjeg besplatnog parkinga, cijele godine plaćati 10 posto manju cijenu parkinga za bilo koje parkirno mjesto.

Kako se promocija ne bi iskorištavala, sutrašnja ponuda je ograničena na 10 sati besplatnog parkiranja po automobilu, odnosno registarskoj oznaci.

Aplikacija je dostupna za Android i iOS, a u kojem će se sve gradovima sutra moći koristiti možete provjeriti na linku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:02