ICO pitch u Zagrebu

Otvorene prijave za prvi Balkan ICO Express koji spaja kripto-zajednicu i investitore

Domaći ICO projekti svoje ideje mogu prezentirati investitorima 5. lipnja na prvom Balkan ICO Expressu
Balkan ICO Express, 5. lipnja u Zagrebu
 Balkan ICO Express

Prvi put u Hrvatskoj, domaći ICO projekti imaju priliku predstaviti svoje ideje potencijalnim investitorima na prvom regionalnom ICO pitch događaju pod nazivom Balkan ICO Express koji će se održati 5. lipnja u Zagrebu u prostorijama HUB385, stoji u priopćenju organizatora.

Organizatori ICO pitcha hrvatska Udruga za blockchain i kriptovalute (UBIK), slovenski Blockchain Think Thank i Bitcoin Asocijacija Srbije pozivaju sve ICO timove da do 30. svibnja prijave svoje ICO projekte. Kriteriji za prijavu su da ICO mora biti javno obznanjen, mora biti u pred-ICO fazi i mora biti lociran u jugoistočnoj regiji koja obuhvaća Sloveniju, Hrvatsku, Srbiju, Albaniji u Bugarsku.

Zasad je poznato 9 timova koji će predstaviti svoje projekte, a to su između ostalih, Beyond Seen Screen, DataFy, Swip Style i Tolar. Također, organizatori traže još 3 tima koja će dobiti priliku za petominutnu prezentaciju svoje ideje, a da zadovoljavaju kriterije za prijavu.

“Na organizaciju ovog događaja odlučili smo se nakon razgovora sa srodnim udrugama iz Slovenije i Srbije jer smo došli do zaključka da bi među brojnim ICO-ima koji se svakodnevno pojavljuju, bilo lakše prepoznati kvalitetnu ideju i tim ako biste imali priliku uživo se uvjeriti u potencijal i vjerodostojnost pojedinog projekta“, izjavio je Vlaho Hrdalo, predsjednik Udruge za blockchain i kriptovalute i izrazio nadanje da će ovaj, prvi događaj ovakvog tipa u jugoistočnoj Europi, prerasti u stalni forum na kojem će se kriptozajednica moći povezati s investitorima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:50