Stroži režim

Zagrebačka banka kreće s ranijom isplatom mirovina i uz posebne mjere

Kako bi zaštitili svoje djelatnike, ali i umirovljenike, klijente mole da prilikom isplate mirovine koriste bankomate
Zagrebačka banka
 Boris Kovačev / Hanza Media

Zbog iznimne situacije Zagrebačka banka će mirovine za ovaj mjesec isplaćivati već od 8. travnja.

Riječ je o odluci donesenoj u suradnji s državnim tijelima s ciljem smanjenja istovremenih dolazaka većeg broja umirovljenika u poslovnice. Kako bi zaštitili svoje djelatnike, ali i umirovljenike, klijente mole da prilikom isplate mirovine koriste bankomate.

Osim toga, kako bi prva tri dana isplate, od 8. do 10. travnja, prošla što brže iz Zagrebačke banke napominju kako će umirovljenici prilikom ulaska imati prednost. Također, kako bi se u danima isplate mirovina broj ljudi u poslovnicama što više smanjio, umirovljenike savjetujemo da u poslovnice dolaze abecednim redom prezimena po danima i to: srijeda, 8. travnja – prezimena od A do H, četvrtak, 9. travnja – prezimena od I do O, petak, 10. travnja – prezimena od P do Ž

Iz banke poručuju kako su usluge njihovih bankomata dostupne 24 sata dnevno na više od 800 lokacija u Hrvatskoj, a točnu lokaciju određenog uređaja korisnici mogu pronaći na njihovim službenim stranicama.

Ukoliko je ipak klijent primoran posjetiti poslovnicu, građane mole da prije posjete dostupnost najbliže poslovnice provjere na internet stranici ili putem besplatnog telefona 0800 00 24.

Sve ostale klijente mole da u dane isplate mirovina pokušaju odgoditi dolazak u poslovnice te na taj način daju prednost i pruže dodatnu sigurnost starijim građanima kojima je dolazak u poslovnice neophodan. U skladu s mjerama opreza, klijente također molimo da poštuju preporučenu udaljenost između bankara i klijenta te između klijenata međusobno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 15:46