Šire kvartovske trgovine

U samom centru Rijeke otvorio se novi SPAR na 225 četvornih metara, evo kako će raditi

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

28.8.2018. u 13:43

AUTOR:

  • Novac.hr

OBJAVLJENO:

28.8.2018. u 13:43

Zadar, 291117.
Jutros je nakon gotovo tri mjeseca radova opet otvoren Spar supermarket u Supernova centru koji je unisten u rujanskoj poplavi.
Foto: Luka Gerlanc / CROPIX
Luka Gerlanc / CROPIX

U samom središtu Rijeke, na adresi Riva Boduli 1, danas je otvorena nova SPAR trgovina. Ovim otvorenjem zaposleno je 15 novih djelatnika od ukupno 293 zaposlenika koliko ih SPAR Hrvatska ima danas u Rijeci u svojih pet trgovina.

„Jako smo ponosni na širenje prodajne mreže u Rijeci, a posebno nas veseli lokacija novootvorene trgovine. SPAR supermarket nalazi se u samom srcu Rijeke i okružen je omiljenim gradskim lokacijama poput tržnice i kazališta. Vjerujemo da smo tako postali još pristupačniji našim kupcima te da će im novi supermarket vrlo brzo postati omiljeno mjesto za usputnu kupovinu. Također, ovo je svakako nastavak daljnjih ulaganja u tzv. kvartovske trgovine“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Kupcima je omogućena kupovina u suvremeno opremljenom i uređenom prostoru na više od 225 četvornih metara prodajne površine. Novootvoreni SPAR supermarket osim modernog interijera ima implementirane sustave za hlađenje i LED rasvjetu koja štedi energiju.

Radno vrijeme SPAR supermarketa na riječkoj Rivi Boduli, je od ponedjeljka do subote od 7 do 21 sat, a nedjeljom od 7 do 14 sati.