Ususret Valentinovu

Trgovački lanac prodaje zaručničke prstene za manje od 10 kuna, razgrabljeno ih 20 tisuća

U samo sedam dana Poundland je prodao 20.000 svojih Bling Ring prstenova
Poundland
 Stefan Wermuth / REUTERS

Ususret Danu zaljubljenih, britanski Poundland u svoju je prodaju uključio i zaručničke prstene koji, jednako kao i ostali asortiman tog trgovačkog lanca, košta jednu funtu, piše The Guardian.

Prsten je dostupan u više veličina i može biti srebrne ili zlatne boje s kopijom dragog kamenja koji podsjećaju na dijamant, rubin ili topaz.

- Zato što će ga sigurno htjeti same odabrati - piše na crvenim kutijicama u kojima se prsten prodaje.

U samo sedam dana Poundland je prodao 20.000 svojih Bling Ring prstenova koji su osmišljeni za one koji se spontano odluče zaručiti u “posljednji, a ne posebni trenutak”, oglašava kompanija svoje artikle koji su postali posljednji hit na Twitteru.

Ovo nije prvi put da Poundland misli na zaljubljene. Prošle je godine, primjerice, povodom Valentinova osmislio vlastiti jelovnik za večeru za dvoje, a u ponudi su bile čak dvije opcije - luksuzna za pet funti i ona jeftinija koja je koštala dvije funte, a sastojala se od sendviča, čipsa, čokoladice i soka.

A high-street discount chain in the UK has launched this range of ONE POUND GBP [.30 USD] engagement rings ahead of Valentine's Day.
Poundland said its 'bling rings', available in a variety of colours and fake stones, were a
Profimedia, Mega Agency
Zaručnički prsten u Poundlandu košta jednu funtu

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 01:15