Stigli su i u Dubrovnik

Švedski proizvođač namještaja Ikea otvorio novi dostavni centar na samom jugu Hrvatske

Kupci će moći preuzeti proizvode koje su kupili u Zagrebu ili online..
Ikea dostavni centar u Dubrovniku
 IKEA

Švedski proizvođač namještaja Ikea danas je, točno u podne, u sklopu trgovačkog centra Spiona u Dubrovnik otvorio svoj dostavni centar.

Unutar novog centra na samom jugu Hrvatske, kupci će moći preuzeti proizvode koje su prethodno kupili u zagrebačkoj poslovnici ili putem internetske trgovine. Za razliku od dosadašnjih visokih troškova dostave, kupci će novu uslugu platiti 99 kuna za robu od 1 tone.

- Otvorenjem dostavnog centra Dubrovnik želimo IKEA proizvode i rješenja dodatno približiti našim kupcima u Hrvatskoj i omogućiti im uštede. Ranije smo otvorili dostavne centre na obali, u Rijeci i Splitu te u Osijeku i nastavljamo istraživati načine kojim svoju ponudu možemo učiniti još dostupnijom većini građana u Hrvatskoj - istaknula je Suzana Rumbak Baretić, menadžerica logistike robne kuće IKEA Zagreb.

IKEA
Ikea dostavni centar u Dubrovniku

Njihovu novu uslugu isprobala je i Dubrovčanka Petra Miličić.

- Raduje me što je IKEA otvorila svoj dostavni centar u Dubrovniku jer će nam to znatno olakšati kupovinu te uštedjeti vrijeme i novac. Putem internetske trgovine naručila sam stol i stolice za terasu te nekoliko dekorativnih predmeta za kuću, a dostava me koštala manje nego prije - istaknula je.

Svoje pakete kupci će moći preuzeti od ponedjeljka do petka od 12:00 do 20:00 sati, te subotom od 8:00 do 16:00 sati, a u pomoć će im pružiti četiri djelatnika poslovnice. Uz Rijeku, Split, Osijek i Dubrovnik, u nadolazećem razdoblju švedski proizvođač namještaja planira otvoriti još nekoliko dostavnih centara u regiji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:33