Imaju i garažu

SPAR otvorio novi supermarket na zagrebačkoj Knežiji, zaposleno je 60 djelatnika

U novi supermarket SPAR-a, 109. u Hrvatskoj, uloženo je 66 milijuna kuna
SPAR supermarket na zagrebačkoj Knežiji
 SPAR

Trgovački lanac SPAR Hrvatska u četvrtak je otvorio novi supermarket na zagrebačkoj Knežiji, investiciju vrijednu 66 milijuna kuna, objavili su iz tog trgovačkog lanca.

To je 109. SPAR trgovina u Hrvatskoj, a zaposleno je 60 djelatnika. Prostire se na više od 2.000 četvornih metara, a u garaži ima 69 parkirnih mjesta.

"U SPAR na Knežiji uloženo je čak 66 milijuna kuna, a pri izgradnji se posebno vodilo računa o najsuvremenijim standardima i novitetima u ekologiji i energetskoj učinkovitosti", istaknuo je predsjednik Uprave SPAR Hrvatska Helmut Fenzl napominjući kako su ponosni na moderan i napredan sustav grijanja koji štedi energiju i vodi računa o okolišu.

Sustav grijanja baziran je na potpunom korištenju otpadne topline rashladnog sustava, a sam rashladni sustav koristi isključivo ekološki prihvatljive radne medije.

Tijekom cijele sezone grijanja više od 50 posto energije potrebne za grijanje prostora dobiva se kroz korištenje otpadne energije, a otpadna toplina koristi se i za pripremu potrošne tople vode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:29